White Russian

White-russian-opskrift
 • Glas
  1
 • Besøgende
  1.226

White Russian er en populær drink, som er bestående af kaffelikør, vodka og mælk eller fløde.

Drinken er opfundet i 1949 af den belgiske bartender Gustave Tops, imens han havde arbejde på Hotel Metropole i Bruxelles. Cocktailen blev oprindeligt serveret med fløde alene, men mange laver den med begge dele eller bare sødmælk.

Drinken tog verden med storm da Coen-brødrene Ethan og Joel udgav ”The Big Lebowski”. I filmen spiller den stor rolle, for hovedpersonerne får drukket en god portion af White Russians i løbet af filmen.

White Russian er oftes populær, når efteråret begynder og falde på. Samt de længere nætter og køligere dage. Det er en god ”after dinner” drink i stedet for en dessert, da det er en sød og lidt tyk drink.

Her får du vores bud på en White Russian opskrift.

Opskrift

White Russian opskrift

Udstyr

  Vejledning

  Her får du fremgangsmåden til hvordan du laver en perfekt White Russian. Opskriften er ganske enkel og tager derfor heller ikke så lang tid.

  Step 1
  White-russian-forberedelse

  Start med at finde alle ingredienserne frem og fyld isterninger i en shaker.

  Step 2
  White-russian-blanding

  Hæld så kaffelikør og vodka i din shaker. Derefter topper du med sødmælk eller fløde – vi anbefaler sødmælk, da vi synes konsistensen bliver for tyk med fløde.

  Step 3

  Ryst så shakeren godt igennem, så den bliver helt kold og indholdet godt blandet.

  Step 4
  White-russian-shaker

  Brug nu en si, til at hælde din cocktail over i glasset – hav et par isterninger i dit glas før du hælder din cocktail i. Nu er din lækre hjemmelavet White Russian færdig - Vi håber at du synes om vores opskrift og bliver inspireret til at prøve endnu flere gode cocktails!

  Konklusion

  Som et alternativ til Kahlúa kan du også prøve at bruge Licor 43.

  Har du også set:

  Skriv anmeldelse

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  da_DKDansk