Whisky Sour

Whisky-sour-opskrift
  • Glas
    1
  • Besøgende
    400

Mange mener at Whisky Sour er den bedste whisky cocktail, og vi glæder os til at høre om du er enig. Vi er vilde med de gode ingredienser, og de smage de giver i den her cocktail. Der er en god balance mellem det søde fra sukker siruppen og det sure citronsaften, og krydderierne fra den gode whisky.

Da whisky er hovedingrediensen i Whisky Sour, så anbefaler vi at du ikke går på kompromis med kvaliteten på din whisky. Du kan evt. prøve at lege med de forskellige ingredienser og lidt forskelligt frugt som pynt, hvis du har lyst til det.

Det her er vores bud på en rigtig god Whisky Sour opskrift, præcis som vi kan lide den!

Opskrift

Whisky Sour opskrift

Udstyr

    Vejledning

    Her kan du læse fremgangsmåden til hvordan du laver den berømte Whisky sour!

    Step 1
    Whisky-sour-ingredienser

    Start med at find dine ingredienser til din cocktail frem på bordet, så du er klar til at påbegynde din opskrift. Dit whiskyglas må gerne blive på køl indtil du skal bruge det.

    Step 2
    Whisky-sour-whisky

    Hæld isterninger i en shaker, tilføj whisky og sukker sirup til shakeren og ryst i cirka 10 sekunder.

    Step 3
    Whisky-sour-æggehvide

    Efter de 10 skunder, tilsætter du citronsaften og æggehviden og ryster igen shakeren i cirka 10 sekunder, til den har den rette konsistens.

    Step 4
    Whisky-sour-ophældning

    Tag whiskyglasset ud fra køl og giv det et par isterninger. Brug derefter en si, til at hælde din Whisky Sour cocktail over i dit nedkølende glas.

    Step 5
    Whisky-sour-færdig

    Pynt evt. med et kirsebær og en skive citron på kanten af glasset, og nu er din hjemmelavet Whisky Sour klar til at nydes!

    Konklusion

    I stedet for en normal sukker sirup, kan du også sagtens bruge Rose´s cane sugar, da den også kan give en super god smag til din cocktail.

    Har du også set:

    Skriv anmeldelse

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

    da_DKDansk