Singapore Sling

-
Glas1
-
Besøgende94
Singapore Sling blev skabt i begyndelsen af det 20. århundrede på Long Bar på Raffles-hotellet i Singapore. Den originale opskrift er tilskrevet Raffles bartender Ngiam Tong Boon og er en variant på Gin Sling, en type enkelt-servering punch.
Når det er bedst, er Singapore Sling nuanceret, kompleks og ingredienstung. Den er også moden til at eksperimentere. Som sådan er de fleste inkarnationer af den “klassiske” cocktail baseret på generelle noter og nostalgi. Og mange flere moderne versioner resulterer i en alt for sød drink, der er mere afhængig af grenadine og ananasjuice end likører og frisk citrus. Denne opskrift er så tro mod klassikeren, som man kan blive; det er frugt-fremadrettet, urteagtigt og stærkt. Giv det en hvirvel, og lav så gerne din egen version.
Opskrift
Singapore Sling Opskrift
Udstyr
Vejledning
Hvordan laver man en Singapore Sling? - Følg blot trinene herunder!

Start med at find en shaker og fyld den med is.

Hæld derefter 2 cl gin deri.

Tilføj så 3 cl ananasjuice.

Tilføj derefter 0,5 cl grenadine.

Tilføj derefter 0,5 cl cointreau.

Tilføj derefter 1,5 cl limesaft.
Tilføj derefter 0,5 cl Benedictine. (Valgfrit)

Tilføj derefter 2 dråber Angostura Bitter.

Tilføj derefter 0,5 cl kirsebær likør.

Shake så indhold godt så der kommer en lækker skum og si det over et glas.

Top med danskvand for at få lidt brus som giver det sidste twist.
Konklusion
Så er din Singapore Sling klar til at blive nydt! God fornøjelse.
Har du også set:
Singapore Sling
Opskrift
Singapore Sling Opskrift
Udstyr
Følg vejledningen
Hvordan laver man en Singapore Sling? - Følg blot trinene herunder!

Start med at find en shaker og fyld den med is.

Hæld derefter 2 cl gin deri.

Tilføj så 3 cl ananasjuice.

Tilføj derefter 0,5 cl grenadine.

Tilføj derefter 0,5 cl cointreau.

Tilføj derefter 1,5 cl limesaft.

Tilføj derefter 0,5 cl Benedictine. (Valgfrit)

Tilføj derefter 2 dråber Angostura Bitter.

Tilføj derefter 0,5 cl kirsebær likør.

Shake så indhold godt så der kommer en lækker skum og si det over et glas.

Top med danskvand for at få lidt brus som giver det sidste twist.
Skriv anmeldelse