Screwdriver

Screwdriver-opskrift
 • Glas
  1
 • Besøgende
  812

Screwdriver har altid været en populær drink og det er den bestemt stadig den dag i dag, især blandt unge mennesker. Det har nok noget med den simple opskrift at gøre – drinkens eneste to ingredienser er nemlig vodka og appelsinjuice. Vi anbefaler dog at man, modsat mange af de unge mennesker, ikke køber den billigste vodka, for at få det bedste ud af drinken

På trods af at gin-baserede cocktails er nogle af de mest populære lige for tiden, så har vodka-baserede cocktails en lang historie, specielt i USA.

Navnet til Screwdriver kommer fra de amerikanske oliearbejdere i midten af det 20. århundrede. Mens de arbejdede hældte de i al hemmelighed en lille smule vodka i deres appelsinjuice og da de ingen skeer havde, omrørte de deres drinks med en skruetrækker – og deraf kom navnet.

Opskrift

Screwdriver opskrift

Udstyr

  Vejledning

  Her kan du læse den enkle fremgangsmåde til hvordan du laver en lækker Screwdriver! Fremgangsmåden til at lave en Screwdriver er super nem.

  Step 1
  Screwdriver-ingredienser

  Start med at finde de 2 ingredienser og et highball glas frem. Fyld derefter glasset med isterninger, da denne drink altså bare smager bedre kold.

  Step 2
  Screwdriver-vodka

  Hæld derefter appelsinjuice og vodka op i glasset, og rør godt rundt så appelsinjuice og vodka bliver godt blandet sammen. Tilføj evt. lidt ekstra isterninger, hvis de kan være der.

  Step 3
  Screwdriver-garnish

  Pynt den af med en skive appelsin på kanten af glasset, for at gøre den lidt mere hyggelig at se på. Nu er din drink klar til at blive serveret!

  Konklusion

  Som et ekstra lille tip, hvis du føler at din Screwdriver kunne bruge lidt mere smag udover appelsin. Så anbefaler vi at man kan prøve at skifte vodka ud med vaniljevodka, det giver en helt anden smag. Men det er virkelig lækkert, og helt klart værd at prøve!

  Har du også set:

  Skriv anmeldelse

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  da_DKDansk