Pink Lady

Pink-Lady-opskrift
 • Glas
  1
 • Besøgende
  2.180

Pink Lady er en klassisk gin-baseret cocktail. De nøjagtige ingredienser til den lyserøde skønhed varierer meget, men alle variationerne har brugen af gin, grenadine og æggehvide til fælles, hvorefter der tit tilføjes citronsaft for at give mere friskhed til drinken.

Den lyserøde farve kommer fra Grenadine og er perfekt til en tøse-aften eller måske valentines dag. Den er syrlig, sød og cremet på samme tid, hvilke mange beundre den for. Æggehviden er med til at gøre drinken mere spændende, og skaber den hvide skum på toppen og den cremede smag.

Historien bag Pink Lady er ikke nøjagtigt kendt. Navnet på den lyserøde cocktail siges at være navngivet til ære for den amerikanske filmstjerne Hazel Dawn, der var kendt som ”Den lyserøde dame”. Drinkens popularitet skyldes muligvis den dårlige kvalitet af gin i fortiden, og derfor var der behov for at gemme ginens smag væk.

Vi håber at du vil synes rigtig godt om vores bud på en Pink Lady opskrift!

Opskrift

Pink Lady opskrift

Udstyr

  Vejledning

  Her kan du se og læse fremgangsmåden til hvordan du laver den lækre Pink Lady cocktail.

  Step 1
  Pink-Lady-blanding

  Find alle de ovenstående ingredienser frem, så du er klar til at gå i gang med din Pink Lady. Når det er gjort skal alle ingredienserne hældes i en shaker med en masse isterninger, og ryst i cirka 15 sekunder.

  Step 2
  Pink-Lady-shaker

  Hæld indholdet over et cocktail glas og sørg for at sigte isterningerne fra. Hæld stille og roligt så æggehviden lægger sig i toppen af din cocktail. Nu er din hjemmelavet Pink Lady klar til servering, vi anbefaler at du nyder den med det samme!

  Konklusion

  Som alternativ til en shaker, er der nogle der synes det er nemmere at hælde alle ingredienserne i en skål og bruge en stavblender til at få blandet det hele godt sammen med og pisket æggehviden til skum. Hvis du ønsker en alkoholfri Pink Lady opskrift anbefaler vi også at bruge Ginish fra ISH sprits.

  Har du også set:

  Skriv anmeldelse

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  da_DKDansk