Peachy Champagne Cocktail

Placeholder-drink
 • Glas
  6
 • Besøgende
  254

Denne opskrift vælger vi at kalde ”Peachy Champagne Cocktail”, fordi det simpelthen bare er det, det er. I denne lækre opskrift kombinerer man sødheden fra mangojuice samt det boblende univers der er din yndlings champagne. Kombinationen af disse ingredienser giver Peachy Champagne Cocktail en tropisk gul farve som har et utroligt indbydende look.

Peachy Champagne Cocktail er oplagt at nyde i den varme sol grundet dens tropiske smage. Ellers fungerer den også perfekt som velkomstdrink til dit næste middagsselskab, eller måske endda kl. 00 nytårs aften.

Vores Peachy Champagne Cocktail opskrift passer til en hel flaske champagne, så det er oplagt at lave til dig og et par gæster. Dog kan du selvfølgelig sagtens følge opskriften med ét enkelt glas.

Opskrift

Peachy Champagne Cocktail opskrift

Udstyr

  Vejledning

  Her kan du læse fremgangsmåden hvorpå man laver en Peachy Champagne Cocktail.

  Step 1

  Start med at placere dine champagneglas i fryseren eller i køleskabet. Da dette er en cocktail uden is, er det vigtigt at dine ingredienser også er kølet ned på forhånd, sådan temperaturen er præcis hvor den skal være.

  Step 2

  Hæld 6 cl. ferskenjuice og 2 cl. gin i hvert champagneglas og rør godt rundt.

  Step 3

  Top nu hvert glas med champagne. Husk at champagne bruser meget, så undlad at hælde for meget i første gang! Du kan altid hælde mere i bag efter.

  Step 4

  Tilføj et enkelt mintblad på toppen af glasset og din Peachy Champagne Cocktail er nu klar til at blive nydt!

  Konklusion

  En anden Peachy Champagne Cocktail opskrift vi også har prøvet er ved at tilføje en smule ingefær til opskriften, da den giver cocktailen et ekstra kick. Du kan eksempelvis skære det i skiver og lægge ned i bunden af champagneglasset. Dette ser både lækkert ud, samt giver en smule smag til drinken. Ellers er det også muligt at bruge ingefærkoncentrat, som du bare kan bruge et par dråber af.

  Har du også set:

  Skriv anmeldelse

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  da_DKDansk