Paloma

Paloma-opskrift
 • Glas
  1
 • Besøgende
  345

Paloma er en rigtig sommercocktail, men den er ikke kun populær om sommeren. Sommercocktails er populære fordi de er så friske og har en god balance mellem surhed og sødme, det samme har den lækre Paloma. Den er både sød, sur, lidt bitter og salt – så den har alle de smagsgrupper som vi elsker i en god cocktail.

Denne drink er tequilabaseret og derfor anbefaler vi at man ikke spare på kvaliteten med tequilaen, for at frembringe den bedste smag i drinken. Vi synes helt klart du får den bedste smag ved at selv presse saften ud af en grapefrugt, i stedet for at bruge grapefrugtsodavand.

Paloma er oprindeligt fra Mexico, og nogle mener den er opkaldt efter La Paloma, den populære folkesang som er lavet i begyndelsen af 1860’erne. Andre mener at den blev opfundet af den legendariske Don Javier Delgado, ejer af La Capilla i Tequila, Mexico.

Det her er vores bud på en rigtig god lyserød Paloma opskrift!

Opskrift

Paloma opskrift

Udstyr

  Vejledning

  Her kan du læse fremgangsmåden til hvordan du laver en lækker Paloma.

  Step 1
  Paloma-forberedning

  Start med at presse saften ud af en grapefrugt og si det over i en skål, så frugtkødet sorteres fra. Til 1 glas burde det være nok med saften fra en halv grapefrugt.

  Step 2
  Paloma-klargøring

  Find et highball glas frem og fyld det med isterninger, så drinken bliver godt kold.

  Step 3
  Paloma-grapejuice

  Derefter hælder du tequila, limesaft, sukker sirup og grapefrugtsaften ned i glasset.

  Step 4
  Paloma-danskvand

  Rør rundt i glasset med en barske, så ingredienserne bliver blandet sammen. Top glasset med danskvand så det får en dejlig brusende effekt.

  Step 5

  Skær det resterende grapefrugt ud i både, så du kan ligge et par stykker i glasset som pynt og put en skive på kanten af glasset.

  Konklusion

  Så er din hjemmelavet Paloma færdig og klar til at blive nydt – Rigtig god fornøjelse!

  Har du også set:

  Skriv anmeldelse

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  da_DKDansk