Mojito Royal

Mojito-Royal-opskrift
 • Glas
  1
 • Besøgende
  801

Du kender helt sikkert den klassike Mojito, og de fleste elsker den også – det samme gør vi!

Der findes et hav af forskellige bude på en Mojito opskrift, den kan blandet andet laves med appelsiner, jordbær og vi kunne blive ved.

Derfor tænkte vi at Mojito Royal også ville være en succes herinde. Den kan det samme og har mange af de samme ingredienser som f.eks. lime, rom og mynte. Der hvor den skiller sig ud er at danskvanden ikke er med i den her. Vi bytter danskvanden ud med mousserende vin eller champagne – alt efter hvad man er til personligt.

Mojito Royal er rigtig populær som velkomstdrink, og hvis der ikke bliver sparet på alkoholen så kan den give et godt spark i festen! Vi mener også at Mojitos kan drikkes året rundt, og det gør vi også glædeligt.

Det her er vores bud på god Mojito Royal opskrift!

Opskrift

Mojito Royal opskrift

Udstyr

  Vejledning

  Her kan du læse fremgangsmåden til hvordan du laver en lækker Mojito Royal.

  Step 1
  Mojito-Royal-knuse

  Start med at skære en lime i både og smid 4 både i et highball glas. Tilføj myntebladene og rørsukker, og giv det 3-4 hårde stød med en morter eller hvad du lige har til at knuse limebådene.

  Step 2
  Mojito-Royal-rom

  Tilføj nu rom og knust is til glasset og rør grundigt rundt, så rørsukkeren bliver opløst og det hele bliver grundigt blandet.

  Step 3
  Mojito-Royal-champagne

  Sidste step i denne opskrift er at fylde op med mousserende vin eller champagne, alt efter hvad din smag er. Så er din Mojito Royal færdig, og klar til at blive nydt med dine gæster!

  Konklusion

  Hvis man laver denne opskrift som velkomstdrink og laver den i forvejen, så anbefaler vi at vente med at tilføje is og vin/champagne, til at cocktailen skal serves.

  Har du også set:

  Skriv anmeldelse

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  da_DKDansk