Mimosa

-
Glas1
-
Besøgende796
Mimosa er en lækker cocktail bestående af lige dele champagne og appelsinjuice, og den populære cocktail bruges ofte til brunch, bryllupper og på en del førsteklasse fly.
Mimosa opskriften meget nem, som oprindeligt blev skabt i 1925 på Hotel Ritz i Paris. Den fik sit navn efter blomsten mimose, hvor den gule farve efter appelsinjuicen passer på blomsten.
Drinken består i alt af to ingredienser, hvilket gør den let og hurtig og lave.
Der er ingen rigtig eller forkert champagne, at bruge til Mimosa. Det er meget smag og behag, afhængig af at hvilken slags og smag man er ude efter. Dog anbefaler vi at man bruger friskpresset appelsinjuice, da det giver cocktailen en mere frisk smag.
Opskrift
Mimosa opskrift
Udstyr
Vejledning
Her kan du læse den nemme og korte fremgangsmåde til hvordan du laver en Mimosa.
Før du starter med at lave din drink, anbefaler vi at ligge dine champagneglas i køleskabet i 30 minutter, så glasset er koldt når det serves – på den måde bliver din drink holdt kold i længere tid.

Efter du har taget det ud, hælder du det friskpresset appelsinjuice i bunden af det kølige glas.

Oveni appelsinjuicen hælder du stille og roligt din yndlings champagne. Hvis du ønsker en kraftigere smag af champagne, hælder du blot mere champagne end juice i glasset.

Nu er din lækre Mimosa klar. Hvis du ønsker lidt pynt, kan man altid placere en lille skive appelsin på kanten af glasset – god fornøjelse!
Konklusion
Da man ikke plejer at bruge isterninger i champagneglas, anbefaler vi at ligge champagneglasset på køl, før anretning af cocktailen. Så man får en helt afkølet og behagelig drink. Samt at champagnen naturligvis også har været på køl inden brug. Hvis man ikke er til alkohol, kan man sagtens finde en alkoholfri boblende vin. Derudover synes vi at en hyldeblomst Mimosa er et godt alternativ, til den klassiske Mimosa opskrift med appelsinjuice. (Link)
Har du også set:
Mimosa
Opskrift
Mimosa opskrift
Udstyr
Følg vejledningen
Her kan du læse den nemme og korte fremgangsmåde til hvordan du laver en Mimosa.

Før du starter med at lave din drink, anbefaler vi at ligge dine champagneglas i køleskabet i 30 minutter, så glasset er koldt når det serves – på den måde bliver din drink holdt kold i længere tid.

Efter du har taget det ud, hælder du det friskpresset appelsinjuice i bunden af det kølige glas.

Oveni appelsinjuicen hælder du stille og roligt din yndlings champagne. Hvis du ønsker en kraftigere smag af champagne, hælder du blot mere champagne end juice i glasset.

Nu er din lækre Mimosa klar. Hvis du ønsker lidt pynt, kan man altid placere en lille skive appelsin på kanten af glasset – god fornøjelse!
Skriv anmeldelse