Mango Mimosa

-
Glas1
-
Besøgende355
En Mango Mimosa er en variation af den klassiske cocktail bestående af lige dele champagne og appelsinjuice. Mimosa bliver ofte serveret til brunch, bryllupper eller til andre festlige anledninger.
Denne cocktail vil selvfølgelig få det meste af sin farve fra mangojuicen, som anvendes i stedet for appelsinjuice.
Vi har valgt ikke at specificere præcis hvilken champagne du skal bruge i denne opskrift, da det er meget subjektivt hvad der smager bedst for netop dig. Nogle champagner er sure, andre er sødere, så det er vigtigt at du finder den der passer dig bedst.
Denne Mango Mimosa opskrift er utrolig simpel, men der er altså en grund til at Mimosa er en af de mest populære drinks i hele verden. Så hvis du mangler en let cocktail næste gang der skal fejres noget, kan vi ikke anbefale denne opskrift på Mango Mimosa nok!
Opskrift
Mango Mimosa opskrift
Udstyr
Vejledning
Her kan du læse fremgangsmåden til hvordan du laver en forfriskende Mango Mimosa!
Start med at lægge champagneglas på køl, enten i fryseren eller i køleskabet. Da vi ikke bruger is i denne opskrift, er det vigtigt at der er styr på temperaturen før vi går i gang.
Hæld cirka 12 cl mangojuice op i dit champagneglas. Dette burde cirka fylde glasset halvt op. Hæld derefter 12 cl champagne i glasset eller indtil glasset er helt fyldt.
Top drinken op med et par dråber Angostura Bitter og et hindbær som garnish. Din Mango Mimosa er nu klar til at blive nydt!
Konklusion
Det var opskriften på en Mango Mimosa! Vi håber du nyder den! Vi ved at det kan være lidt besværligt at finde mangojuice i forhold til appelsinjuice. Vi har dog god erfaring med at finde det i de større supermarkeder som Meny, Bilka og Føtex, så hvis du ikke kan finde det, så undersøg om de har det i dit lokale større supermaked.
Har du også set:
Mango Mimosa
Opskrift
Mango Mimosa opskrift
Udstyr
Følg vejledningen
Her kan du læse fremgangsmåden til hvordan du laver en forfriskende Mango Mimosa!

Start med at lægge champagneglas på køl, enten i fryseren eller i køleskabet. Da vi ikke bruger is i denne opskrift, er det vigtigt at der er styr på temperaturen før vi går i gang.

Hæld cirka 12 cl mangojuice op i dit champagneglas. Dette burde cirka fylde glasset halvt op. Hæld derefter 12 cl champagne i glasset eller indtil glasset er helt fyldt.

Top drinken op med et par dråber Angostura Bitter og et hindbær som garnish. Din Mango Mimosa er nu klar til at blive nydt!
Skriv anmeldelse