Mango Frappé

Placeholder-drink
 • Glas
  4
 • Besøgende
  353

Ved at bruge denne Mango Frappé opskrift, får du en superlækker og sød cocktail, der er baseret på den fantastiske frugt, mango. Drinken giver dig en forfriskende mængde af smage og er perfekt at nyde på en varm sommerdag. En Mango Frappé skal selvfølgelig nydes iskold.

Mango Frappé får sin flotte farve fra den friske mango og appelsinjuicen, så du ender med en lækker gul/orange drink.

Ved at blande drinken med hvidvin får du en frisk og lækker sommerdrink, som du uden tvivl vil elske. Vi vælger i vores Mango Frappé opskrift ikke at specificere hvilken hvidvin du skal bruge, da det er meget subjektivt. Så det er helt op til dig om du foretrækker en sød eller tør hvidvin. 

Det er vigtigt at nævne, at denne opskrift er nok til 4 drinks, så der er nok til deling!

Opskrift

Mango Frappé opskrift

Udstyr

  Vejledning

  Her kan du læse fremgangsmåden til hvordan du laver en frisk Mango Frappé!

  Step 1

  Start med at skære dine mangoer således, at de let kan blendes. Tilføj i din blender 4 mangoer (uden skrældselvfølgelig), saften fra ½ lime, 8 cl. appelsinjuice og en masse is.

  Step 2

  Start blenderen, og bliv ved med at blende indtil massen er helt jævn.

  Step 3

  Når blandingen er jævn, og der ikke længere er klumper af is, kan du hælde den over i dine glas. I denne Mango Frappé opskrift er der cirka nok til, at glassene bliver fyldt halvt op.

  Step 4

  Top nu glassene op med din yndlings hvidvin. Du kommer cirka til at bruge en halv flaske.

  Step 5

  Rør nu forsigtigt i alle glassene, sådan de to væsker bliver godt kombineret, og dine cocktails klar til at blive nydt af dig og dine venner.

  Konklusion

  Det var opskriften på en Mango Frappé! Vi håber du nyder den! Oprindeligt bliver opskriften lavet med papaya i stedet for mango. Dette er også en opskrift vi anbefaler. Du kan sagtens bruge fremgangsmåden fra denne opskrift. Hvis du gerne vil have din Mango Frappé til at være en smule stærkere, kan du hælde en smule rom i blenderen.

  Har du også set:

  Skriv anmeldelse

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  da_DKDansk