Malibu Colada

Placeholder-drink
 • Glas
  1
 • Besøgende
  635

Malibu Colada er en variation på den klassiske cocktail Pina Colada, som du formentlig er bekendt med.

Malibu Colada er en lækker og cremet drink, som har en sød smag af ananas og kokos. Det er en af de mest oplagte cocktails at drikke i det gode sommervejr, og man kan næsten forestille sig de friske kokosnødder der hænger fra træerne omkring en, når man smager på den.

I netop denne Malibu Colada opskrift tilføjer vi et ekstra shot Malibu Coconut Rum til vores Pina Colada, som er med til at give den et ekstra kick.

I vores Malibu Colada opskrift vælger vi at blende alle ingredienserne sammen, da vi mener at dette giver cocktailen den helt perfekte konsistens.

Opskrift

Malibu Colada

Udstyr

  Vejledning

  Her kan du læse fremgangsmåden til hvordan du laver en lækker Malibu Colada.

  Step 1

  Start med at hælde 4 cl. lys rom, 4 cl. kokosmælk, 4 cl. ananasjuice, 4 cl. Maliby Coconut Rum og 4 – 6 isterninger i din blender.

  Step 2

  Begynd at blende, og bliv ved indtil din Malibu Colada har den helt rigtige cremede konsistens. Dette skulle gerne ske når alt isen er smeltet og der er pisket noget luft i kokosmælken.

  Step 3

  Hæld nu blandingen over i et hurricane glas og sæt et sugerør i.

  Step 4

  Din Malibu Colada er nu klar til at blive nydt i den varme sol!

  Konklusion

  Da vi blender alle ingredienserne i denne Malibu Colada opskrift, er det muligt for dig at bruge et par skiver frisk ananas for at gøre cocktailen endnu bedre. Dette har vi dog valgt ikke at inkludere i den oprindelige opskrift, for at vise at man sagtens kan lave en god Malibu Colada uden friske ingredienser.

  Har du også set:

  Skriv anmeldelse

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  da_DKDansk