Lychee Frappé

Placeholder-drink
 • Glas
  4
 • Besøgende
  278

Lychee Frappé er en variation af den mere populære, Papaya Frappé. Begge disse cocktails tager brug af friske frugter, hvor en Lychee Frappé tager brug af litchifrugten i  stedet for den klassiske papaya. Måske har du hørt om litcihfrugten under dens kaldenavn, kærlighedsfrugten. Den har en sød, syrlig og aromatisksmag, der minder en smule om jordbær. Disse smage komplementerer perfekt de andre smage i denne Lychee Frappé opskrift.

Lychee Frappé er en lækker sommercocktail der tager brug af flere forskellige søde smage til at give dig en fantastisk forfriskende cocktail at dele med dine nærmeste. Dens orange farve kommer fra appelsinjuice, litchifrugten og en smule lime.

Hvis du mangler en velkomstdrink til dit næste middagsselskab eller til den næste sommerfest i haven kan vi bestemt anbefale denne Lychee Frappé opskrift.

Vær opmærksom på at der i denne opskrift er nok til cirka 4 glas.

Opskrift

Lychee Frappé opskrift

Udstyr

  Vejledning

  Her kan du læse fremgangsmåden til hvordan man laver en Lychee Frappé.

  Step 1

  Hæld litchifrugterne, 2 cl. friskpresset appelsinjuice, juice fra en halv lime og et par isterninger i din blender eller foodprocessor.

  Step 2

  Blend alle ingredienserne indtil det hele er blandet godt sammen og har en jævn cremet konsistens.

  Step 3

  Hæld nu forsigtigt blandingen over i et par champagneglas indtil de cirka er halvt fyldte, og top så glassene op med champagne. Husk at champagne bruser meget, så lad være med at hælde for meget i, i første omgang.

  Step 4

  Din Lychee Frappé er nu klar til at blive serveret!

  Konklusion

  Vi er klar over at du nok ikke lige har litchifrugter liggende i køleskabet der hjemme, da det er en rimelig svær frugt at finde i danmark. De kan dog ofte købes i nogle af de større supermarkedet.

  Har du også set:

  Skriv anmeldelse

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  da_DKDansk