Long Cool Bronx

Long-Cool-Bronx-opskrift
 • Glas
  1
 • Besøgende
  325

Long Cool Bronx er den perfekte cocktail til dig, der er vild med den fantastiske smag af den klassiske Bronx, men alligevel synes at den er for stærk.

Den klassiske Bronx er en af de meste kendte cocktails i hele verden og serveres ligesom flere af sine brødre i et martini glas. Udover dette er over halvdelen af drinken blandet fra alkoholiske ingredienser, så det er ikke noget at skamme sig over, hvis smagen er for stærkt for dig!

Da Long Cool Bronx primært er baseret på appelsinjuice, får den selvfølgelig en frisk gul farve. I kontrast til den klassiske Bronx, er Long Cool Bronx oplagt at nyde i den varme sol på ferien.

I denne Long Cool Bronx opskrift præsenterer vi et godt alternativ til den klassiske cocktail, hvor vi hælder en smule mindre alkohol i og topper den af med en omgang danskvand. Hvis du følger denne Long Cool Bronx opskrift, vil du uden tvivl få en lækker cocktail du forhåbentligt vil dele med dine venner.

Opskrift

Long Cool Bronx opskrift

Udstyr

  Vejledning

  Her kan du læse fremgangsmåden til hvordan du laver den fantastiske Long Cool Bronx cocktail.

  Step 1
  Long-Cool-Bronx-gin

  Bland 2 cl. gin, 1 cl. Martini Rosso Sweet Vermouth, 1 cl. Martini Extra Dry Vermouth, 4 cl. appelsinjuice og is sammen i din shaker.

  Step 2

  Ryst nu shakeren indtil indholdet er blandet grundigt sammen og kølet helt ned.

  Step 3
  Long-Cool-Bronx-sigte

  Filtrer forsigtigt indholdet fra shakeren ned i dit glas, indtil glasset cirka er halvt fyldt. Top så glasset af med danskvand og rør forsigtigt rundt med en barske.

  Step 4
  Long-Cool-Bronx-garnish

  Placer en skive appelsin på toppen som garnish og din Long Cool Bronx er nu klar til at blive nydt!

  Konklusion

  Hvis du vil prøve en variation af denne opskrift, anbefaler vi at du prøver at springe danskvandet over og i stedet hælde en smule mere appelsinjuice i.

  Har du også set:

  Skriv anmeldelse

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  da_DKDansk