Lemon Velvet

 • Glas
  1
 • Besøgende
  400

Lemon Velvet cocktail er en af de fantastiske velsmagende cocktails der har citronen i fokus. Faktisk kommer navnet fra den populære Lemon Velvet kage, som spises meget i USA.

Lemon Velvet har selvfølgelig en smuk gul farve, som gør den til den perfekte sommercocktail. Da den serveres i et martini glas vil vi i denne Lemon Velvet opskrift give den et ekstra spark, så vi sætter en skive citron på glasset. Dette vil uden tvivl imponere modtageren af din Lemon Velvet.

Ligesom mange andre cocktails der serveres i et martini glas har Lemon Velvet en høj alkoholprocent. Dette er noget vi imødekommer ved at bruge en smule sukker sirup. Denne sirup er også med til at imødekomme den sure smag fra citronerne.

Hvis du leder efter en lækker cocktail der får dig til at se ekstra sofistikeret ud, synes vi helt sikkert at du skal prøve denne Lemon Velvet opskrift.

Opskrift

Lemon Velvet opskrift

Udstyr

  Vejledning

  Her finder du fremgangsmåden til hvordan du laver en lækker Lemon Velvet.

  Step 1
  Lemon-Velvet-blanding

  Fyld din shaker godt op med is. Hæld derefter 6 cl. citrusvodka, 2 cl. sukker sirup, 2 dråber vaniljeekstrakt og 3 cl. frisk citronsaft i shakeren.

  Step 2

  Ryst nu shakeren godt indtil du næsten ikke kan holde på den længere fordi den er for kold. Dette burde dog ikke tage længere end 15 – 20 sekunder.

  Step 3
  Lemon-Velvet-sigte

  Sigt shaker blandingen over i et martini glas.

  Step 4

  Hæng en skive citron på kanten af glasset som garnish. Din Lemon Velvet er nu klar til at blive nydt!

  Konklusion

  Det er vigtigt at du sørger for at ryste shakeren grundigt. Ellers risikerer du at alt siruppen lægger sig i bunden af din Lemon Velvet, og du ender med en ujævn cocktail, der er alt for sur i toppen og for sød i bunden.

  Har du også set:

  Skriv anmeldelse

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  da_DKDansk