Lemon Sour Rum

Lemon-rum-sour-opskrift
 • Glas
  1
 • Besøgende
  570

Lemon Sour Rum er en fantastisk cocktail vi bestemt anbefaler at du prøver. Drinken tager brug af simple ingredienser du måske endda allerede har i barskabet derhjemme.
Udover dette anvender vi i vores Lemon Sour Rum opskrift æggehvide til at give den en ekstra wow-effekt. Ved at ryste æggehviden i en shaker sammen med de resterende ingredienser får cocktailen nemlig et lag skum på toppen, som uden tvivl vil imponere dem du serverer drinken til.

Lemon Sour Rum har en nærmest gylden farve, som sammen med skummet fra æggehviden ser utroligt indbydende ud. Udover dette bruger drinken den klassiske kombination af det sure og det søde gennem brugen af citronsaft og sukker sirup, som smager fantastisk.

Selvom Lemon Sour Rum ser kompliceret ud, er fremgangsmåden utrolig simpel, så længe du har en shaker. Her får du vores bud på en fantastisk Lemon Sour Rum opskrift, vi håber at du kommer til at elske den lige så meget som vi gør!

Opskrift

Lemon Sour Rum opskrift

Udstyr

  Vejledning

  Her får du fremgangsmåden til hvordan du laver en lækker Lemon Sour Rum.

  Step 1
  Lemon-rum-sour-shaker

  Start med at fylde en masse is i din shaker. Hæld derefter 2 cl. mørk rom, æggehvide, sukker sirup, 2 dråber Angostura og citronsaft i shakeren og ryst godt.

  Step 2

  Det er vigtigt at du ryster længe nok, sådan æggehviden får lov til at skumme ordentligt. Dette burde dog alligevel ikke tage dig længere end 20 – 30 sekunder.

  Step 3
  Lemon-rum-sour-ophældning

  Sigt din Lemon Sour Rum blanding over i et coupe glas, og din fantastiske cocktail er nu klar til at blive nydt af dig eller dine gæster.

  Konklusion

  Hvis dét med æggehviden bliver for kompliceret for dig, kan du sagtens springe det over. Faktisk giver det ikke så meget smag, men er primært til for at gøre drinken flot og indbydende at se på.

  Har du også set:

  Skriv anmeldelse

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  da_DKDansk