Lemon Americano

Lemon-Americano-opskrift
 • Glas
  1
 • Besøgende
  516

Lemon Americano er en variation på den klassiske cocktail, Americano. Forskellen er at vi i denne drink anvender en god omgang citronsaft for at give den klassiske Americano et ekstra spark.

Selvom James Bond er kendt for at indtage hundredvis af Martinis i løbet af årene, er Americano faktisk den første cocktail han indtog på film.

Her i vores Lemon Americano opskrift er der helt sikkert tale om en cocktail der er stærkere, både i smag, men også i alkoholprocenter end mange nyere cocktails. Derfor er den oplagt at nyde i finere selskab, som eksempelvis et bryllup eller hvis du er til en galla.

I stort set alle opskrifter på Americano bruges der den klassiske krydderilikør, Campari. Denne likør giver cocktailen en fantastisk bittersød smag, og er med til at give den dens klassiske rødbrune farve. Selvom der i vores Lemon Americano opskrift bruges danskvand til at blande i drinken, ligner det nærmest en cola-cocktail.

Opskrift

Lemon Americano opskrift

Udstyr

  Vejledning

  Her får du fremgangsmåden til hvordan du laver en lækker Lemon Americano.

  Step 1
  Lemon-americano-forberedelse

  Start med at fylde en shaker godt op med is.

  Step 2
  Lemon-americano-blanding

  Hæld derefter 3 cl. Vermouth Rosso, 3 cl. Campari og 1 cl. citronjuice i shakeren og ryst godt.

  Step 3

  Du behøver ikke at ryste i mere end 10 – 15 sekunder. Bare sørg for at indholdet har præcis den temperatur du foretrækker.

  Step 4
  Lemon-americano-sigte

  Sigt indholdet af din shaker over i et highball glas indtil glasset cirka er halvt fyldt, og fyld glasset op med danskvand.

  Step 5
  Lemon-americano-garnish

  Din Lemon Americano er nu klar til at blive nydt! Garnish eventuelt med en tørret eller frisk skive citron.

  Konklusion

  Hvis du før har prøvet at smage klassiske cocktails som Manhattan eller Martini, men har syntes at de var for stærke, kan vi ikke anbefale denne opskrit på Lemon Americano nok. Denne opskrift er den perfekte mellemvej.

  Har du også set:

  Skriv anmeldelse

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  da_DKDansk