Leaping Grasshopper

Placeholder-drink
 • Glas
  1
 • Besøgende
  357

Leaping Grasshopper er en version af den klassiske cocktail, Grasshopper. Den eneste forskel på denne cocktail og den originale, er at vi har valgt at smide ét shot gin i den, for at give den et lidt bedre kick. Vi synes at denne opskrift fungerer som en fantastisk variation af den klassiske Grasshopper, og vi synes bestemt at du skal prøve den!

Denne Leaping Grasshopper opskrift har, ligesom den klassiske Grasshopper, en tyk grøn farve. Denne farve kommer udelukkende fra Creme de Menthe, som er en pebermynte likør. Denne likør giver også Leaping Grasshopper en fantastisk frisk smag af mynte, som komplementerer den chokoladesmagen fantastisk.

Vi har i denne Leaping Grasshopper opskrift ikke specificeret præcis hvilken gin vi synes du skal bruge, da det er meget subjektivt, så du er helt velkommen til at bruge din yndlingsgin.

Opskrift

Leaping Grasshopper opskrift

Udstyr

  Vejledning

  Her får du fremgangsmåden til hvordan du laver den anderledes men lækre Leaping Grasshopper.

  Step 1

  Start med at fylde en shaker godt op med is.

  Step 2

  Hæld 2 cl Creme de Menthe, 2 cl Creme de Cacao, 2 cl. gin og 4 cl. fløde i shakeren.

  Step 3

  Ryst nu shakeren godt, indtil den er så kold at du næsten ikke kan holde på den længere. Dette burde ikke tage længere end 15 – 20 sekunder.

  Step 4

  Sigt forsigtigt din Leaping Grasshopper over i et martiniglas, og den er nu klar til at blive nydt!

  Konklusion

  Hvis du synes at denne Leaping Grasshopper opskrift er for kraftig, kan du med fordel undlade at hælde gin i drinken. Cocktailen fungerer helt fint uden gin, og bliver i stedet bare til en klassisk Grasshopper. Det er op til dig hvilken fløde du vil bruge, men vi har lavet den med 38 % fløde.

  Har du også set:

  Skriv anmeldelse

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  da_DKDansk