Kung Fu

Kung-fu-drink-færdig
 • Glas
  1
 • Besøgende
  1.432

Kung Fu tager kun brug af tre populære ingredienser, så du behøver måske ikke ud og købe stort ind inden din næste fest. I denne Kung Fu opskrift kommer du til at lave en drink der smager præcis som den populære sodavandsis fra 90’erne.

Da vores Kung Fu opskrift tager brug af cola, vil den selvfølgelig have den mørke farve du kender fra cola. Den bliver dog gjort en smule lysere på grund af den populære bananlikør, Pisang Ambon. Pisang Ambon er en gammel indonesisk likør og ordet Pisang kommer fra indonesisk og betyder banan.

Med denne Kung Fu opskrift er det utrolig let at lave mange drinks på én gang så det er oplagt at lave til dig og dine venner. Så hvis du mangler en simpel opskrift på en drink der uden tvivl bliver populær til din næste fest, anbefaler vi helst sikkert denne opskrift på Kung Fu!

Opskrift

Kung Fu opskrift

Udstyr

  Vejledning

  Her får du den nemme og lige til fremgangsmåde til hvordan du laver den kendte Kung Fu som drink!

  Step 1
  Kung-fu-drink-pisang-ambon

  Start med at hælde 3 cl. Jägermeister, 2 cl. Pisang Ambon, samt en masse is i dit highball glas.

  Step 2
  Kung-fu-drink-cola

  Fyld nu glasset op med Coca Cola og din Kung Fu er klar til at blive nydt!

  Konklusion

  Det er selvfølgelig helt op til dig hvor stærk du vil have din Kung Fu. I denne opskrift har vi taget udgangspunkt i et standard glas på cirka 250 ml. Hvis du gerne vil have din Kung Fu en smule stærkere, hælder du selvfølgelig bare en slat Jägermeister mere i, samt regulerer med Pisang Ambon. Hvis du foretrækker andre colaer kan du selvfølgelig også bruge disse. Vi anbefaler dog helt klart Coca Cola eller Pepsi, da de ifølge os giver den bedste smag til Kung Fu.

  Har du også set:

  Skriv anmeldelse

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  da_DKDansk