Johnnie Solan’s Bronx

Johnnie-Solans-Bronx-opskrift
 • Glas
  1
 • Besøgende
  401

Johnnie Solans Bronx er opkaldt efter opfinderen af cocktailen, nemlig Johnnie Solan, som opfandt Bronx omkring starten af 1900-tallet. Han var bartender på hotellet, ”Waldorf-Astoria Hotel” i Manhattan, og han siges at have været en af de bedste bartendere i USA på det tidspunkt.

Bronx er blandt de mest populære cocktails i hele verden. Faktisk fik den en 3. plads på listen af de mest populære cocktails tilbage i 1934. Den blev kun slået af cocktailene: Martini på 1. pladsen og Manhattan på 2. pladsen.

Denne Bronx opskrift har fokus på få ingredienser, men er alligevel yderst velsmagende. Der er tale om en stærk cocktail med en kombination af gin og to vermouths, en sød og en tør en af slagsen. Oven på dette får Bronx i denne opskrift et shot friskpresset appelsinjuice som er med til at gøre den lettere at drikke end mange af dens konkurrenter, som eksempelvis Manhattan og den klassiske Martini. Udover dette giver den friskpressede appelsinjuice den også en smuk orange farve, som gør denne cocktail til en af de mest populære.

Det der er unikt ved Johnnie Solans oprindelige version af Bronx er, at man skal bruge Gordon Gin og det er derfor også den gin vi bruger i denne Bronx opskrift. Du kan dog selvfølgelig bruge din yndlingsgin i stedet.

Opskrift

Johnnie Solan’s Bronx opskrift

Udstyr

  Vejledning

  Her kan du læse fremgangsmåden til hvordan du laver den legendariske Johnnie Solan’s Bronx.

  Step 1
  Johnnie-Solans-Bronx-is

  Start med at putte en god mængde is i din shaker.

  Step 2
  Johnnie-Solans-Bronx-blanding

  Kombiner gin, begge vermouths, friskpresset appelsinjuice og 2 dråber Angostura Orange Bitters til shakeren.

  Step 3

  Ryst godt indtil shakeren er helt kold.

  Step 4
  Johnnie-Solans-Bronx-sigte

  Sigt forsigtigt blandingen over i dit martiniglas. Din Johnnie Solan’s Bronx er nu færdig og klar til at blive nydt! Du kan pynte den med en appelsin twist inden servering hvis dette ønskes.

  Konklusion

  Som tidligere nævnt er denne Bronx opskrift en lettere måde at blive introduceret til de klassiske cocktails, men hvis drinken alligevel er for stærk, kan du altid hælde lidt ekstra friskpresset appelsinjuice i.

  Har du også set:

  Skriv anmeldelse

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  da_DKDansk