In The Pink Pisco

Placeholder-drink
 • Glas
  1
 • Besøgende
  248

In The Pink Pisco er en sød cocktail der tager udgangspunkt i flere forskellige specielle cocktailingredienser du måske ikke har i hjemmet, men det er bestemt ingredienser vi anbefaler at du har stående i barskabet, så du lettere kan følge fremtidige opskrifter.

Blandt andet er der selvfølgelig tale om Pisco Capel, som er en balanceret spiritus med smag af lime, nødder og vindruer. Pisco Capels smag er med til at give In The Pink Pisco en nuanceret smag, der ikke bare er sød eller sur.

Udover dette bruger vi i denne In The Pink Pisco opskrift også den franske vermouth, Lillet Rouge. Den giver In The Pink Pisco en smag af modne mørke bær, vanilje og aller mest en kraftfuld smag af appelsin.

Opskrift

In The Pink Pisco opskrift

Udstyr

  Vejledning

  Her kan du læse fremgangsmåden til hvordan du laver en fantastisk In The Pink Pisco.

  Step 1

  Start med at hælde 6 cl. Pisco Capel, 2 cl. limesaft, 2 cl. Ananas sirup, 1 cl. Lillet Rouge, 2 dråber Angostura og en masse is i din shaker og ryst godt.

  Step 2

  Det er vigtigt at du ryster godt sådan Lillet Rouge og Angosturaen er blandet godt med de resterende ingredienser.

  Step 3

  Sigt forsigtigt din In The Pink Pisco over i dit tulip glas.

  Step 4

  Placer nu en skive frisk appelsin som garnish på toppen og din In The Pink Pisco er nu klar til at blive nydt!

  Konklusion

  Hvis du ikke kan få fat på nogle af disse specifikke ingredienser fra opskriften her, skal du selvfølgelig bare prøve med det du kan skaffe. Eksempelvis findes der mange forskellige vermouths der hver især giver forskellige unikke smage, så hvis du ikke kan få fat i Lillet Rouge, skal du helt sikkert prøve med en anden vermouth. Vi har dog valgt at specificere de forskellige vermouths i denne In The Pink Pisco opskrift da det er de originale smage.

  Har du også set:

  Skriv anmeldelse

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  da_DKDansk