Ginger Pisco

-
Glas1
-
Besøgende418
Ginger Pisco – også kaldet Chilcano – er en fantastisk velsmagende cocktail der får sit navn fra dens brug af ginger beer samt den populære spiritus, Pisco Capel.
Pisco Capel er en balanceret spiritus blandt andet med en olieret start og smag af lime, nødder og grønne druer. Med over 450 års historie er der ingen tvivl om at Pisco Capel er fantastisk i smagen. Dens lyse farve er med til at give en farve til Ginger Pisco, som ender med en lyst gennemsigtig grønlig farve. Noget af den grønne farve kommer blandt andet fra frisk limesaft som vi vælger at bruge i vores Ginger Pisco opskrift.
Denne Ginger Pisco opskrift er oplagt at nyde om efteråret og vinteren, da ingefærøllen uden tvivl giver dig varmen. Hvis du ikke er vant til følelsen af at drikke ingefærøl, er der ingen tvivl om at den nok skal give dig varmen!
Denne opskrift er vores bedste bud på den perfekte Ginger Pisco!
Opskrift
Ginger Pisco opskrift
Udstyr
Vejledning
Her får du fremgangsmåden til hvordan du laver den lækre Ginger Pisco.
Start med at fylde din shaker godt op med is.
Hæld derefter 6 cl. Pisco Capel, 2 cl. friskpresset limejuice og de to dråber Angostura smagsforstærker i shakeren.
Ryst shakeren indtil blandingen er godt og grundig kold. Dette burde ikke tage længere en 10 – 15 sekunder.
Hæld blandingen over i dit highball glas. Husk at der skal være plads til cirka 12 cl. ingefærøl, så undlad at fylde glasset helt op.
Læg til slut en skive lime på toppen som garnish. Din Ginger Pisco er nu klar til at blive nydt!
Konklusion
Selvom du nok ikke har Pisco Capel der hjemme, er det bestemt en spiritus vi anbefaler at du køber. Det en spiritus der anvendes i mange cocktail opskrifter. Det er muligt at købe den i de fleste større supermarkeder såsom Føtex eller Bilka.
Har du også set:
Ginger Pisco
Opskrift
Ginger Pisco opskrift
Udstyr
Følg vejledningen
Her får du fremgangsmåden til hvordan du laver den lækre Ginger Pisco.

Start med at fylde din shaker godt op med is.

Hæld derefter 6 cl. Pisco Capel, 2 cl. friskpresset limejuice og de to dråber Angostura smagsforstærker i shakeren.

Ryst shakeren indtil blandingen er godt og grundig kold. Dette burde ikke tage længere en 10 – 15 sekunder.

Hæld blandingen over i dit highball glas. Husk at der skal være plads til cirka 12 cl. ingefærøl, så undlad at fylde glasset helt op.

Læg til slut en skive lime på toppen som garnish. Din Ginger Pisco er nu klar til at blive nydt!
Skriv anmeldelse