Gin Rickey

Gin-Rickey-opskrift
 • Glas
  1
 • Besøgende
  695

Gin Rickey er en af de klassiske cocktails hvis oprindelse man ikke er i tvivl om. Tilbage i det sene 1800-tal spurgte en rig forretningsmand ved navn Joe Rickey en bartender, om han ikke ville lave en ”Bourbon Rickey”. Denne cocktail blev utrolig populær og mange andre personer begyndte at lave deres egne versioner af ”Rickey” drinks. På denne måde blev Gin Rickey til, og den er i dag en af de mest populære versioner af Rickeys.

Vores Gin Rickey opskrift har ikke mange ingredienser og er også utrolig simpel at lave. Der er faktisk en god chance for, at du allerede har alle ingredienserne i hjemmet.
Da opskriften anvender danskvand, lime og gin får den en pæn lysegrøn farve med masser af bobler, og ved at placere to skiver lime nede i glasset, får Gin Rickey et elegant look.

Opskrift

Gin Rickey opskrift

Udstyr

  Vejledning

  Her kan du læse fremgangsmåden til hvordan du laver en super lækker og let Gin Rickey.

  Step 1
  Gin-Rickey-ingredienser

  Start med at fylde dit highball glas op med is og hæld 6 cl. gin samt de 2 cl. friskpresset limejuice i glasset.

  Step 2
  Gin-Rickey-danskvand

  Fyld nu glasset helt op med danskvand.

  Step 3

  Placer nu de 2 skiver lime ned i glasset. Hvis du gerne vil have mere limesmag kan du selvfølgelig presse dem lidt før du smider dem i glasset.

  Step 4
  Gin-Rickey-færdig

  Din Gin Rickey er nu klar til at blive nydt!

  Konklusion

  I denne Gin Rickey opskrift har vi ikke specificeret hvilket gin vi synes, at du skal bruge. Grunden til dette er, at ginen smager meget igennem i denne cocktail, så det er vigtigt at du bruger præcis den gin du foretrækker. Hvis denne opskrift på Gin Rickey bliver lidt for sur til dig, kan du med fordel hælde en smule sukker sirup i den. Bare sørg for at det er blandet godt rundt før du begynder at drikke den.

  Har du også set:

  Skriv anmeldelse

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  da_DKDansk