Gin og Tonic

Gin-tonic-opskrift
 • Glas
  1
 • Besøgende
  460

Gin og tonic er en af de mest populære og klassiske drinks, og med flere hundrede år på bagen er det dén drink der er blevet lavet aller flest af i historien.

Det er en lækker og frisk drink, der kan nydes hele året rundt og i alle sammenhænge. Gin og tonic har en bitter smag fra tonic og får de gode aromatiske toner fra ginen, der smager vidunderligt sammen med det friske pust af lime.

Gå ikke på kompromis med råvarerne. Det er en utrolig simpel drink og alligevel er det vigtigt at den laves med gode råvarer, for det fortjener den virkelig. Hvis du vælger en god gin, er det vigtigt at du også tilsætter en god kvalitets tonic.

Opskrift

Gin og Tonic opskrift

Udstyr

  Vejledning

  Her får du fremgangsmåden til hvordan du laver den klassiske Gin og Tonic.

  Step 1
  Gin-tonic-is

  Skal du virkelig kræse om din gin og tonic, så skal du bruge et nedkølet glas til at lave drinken i. Men det er også fint hvis du ikke har et nedkølet glas klar, så skal der bare masser af isterninger i.

  Step 2
  Gin-tonic-gin

  Fyld glasset med isterninger og hæld gin i. Rør rundt I et stykke tid så ginen bliver kølet godt ned. Samtidig frigiver du den krydrede aroma I ginen.

  Step 3
  Gin-tonic-tonic

  Tilføj tonic. Det er vigtigt at du bruger frisk tonic, så du ikke får en flad og doven drink. Det aller bedste er at bruge små tonicflasker til din gin og tonic.

  Step 4
  Gin-tonic-lime

  Afslut med at presse en skive lime eller limeskal over glasset, rør kort rundt så det hele blandes. Læg en ny skive lime eller limeskal i glasset og servér eller nyd drinken mens den er iskold!

  Konklusion

  Der findes også lignende drinks til gin og tonic. Hvis du ikke er så stor fan af den bitre tonic, kan du lave den mere syrlige opskrift gin og lemon (link). Du kan også servere den som en alkoholfri version, til de i selskabet der ikke indtager alkohol, se vores opskrift på den her (link).

  Har du også set:

  Skriv anmeldelse

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  da_DKDansk