Gin og Lemon

Gin-hass-opskrift
 • Glas
  1
 • Besøgende
  4.444

Gin og lemon er et alternativt take på den klassiske gin og tonic. Den har skiftet den lidt bitre tonic ud med lemon sodavand, så den får en frisk og syrlig smag af lemon, som smager fantastisk sammen med gin. Den er hurtig og meget let at lave, og så kræver den meget få ingredienser at blande sammen.

Gin og lemon er en yderst forfriskende drink, der passer perfekt til de varme sommerdage, men den kan sagtens nydes hele året rundt. Hvis du skal servere drinks til et selskab, kan du med fordel have nogle flasker lemon sodavand på køl, så gæsterne både kan nyde gin og tonic, samt gin og lemon alt efter deres præference.

Opskrift

Gin og Lemon opskrift

Udstyr

  Vejledning

  Her kan du læse fremgangsmåden til hvordan du laver en lækker og nem Gin og Lemon.

  Step 1
  Gin-lemon-ingredienser

  Du kan med fordel nedkøle dit glas i 20 minutter inden den skal laves, så holder isterningerne drinken kold længere.

  Step 2
  Gin-lemon-gin

  Fyld isterninger i glasset, gerne næsten helt op til randen og hæld gin i. Så rører du rundt i et stykke tid for at ginen bliver godt kølet ned og frigiver den gode aroma.

  Step 3
  Gin-lemon-soda

  Tilføj nu lemon sodavand og brug gerne en ny sodavand. Der er ikke noget ved at blande drinken med en gammel sodavand, så får du bare en kedelig gin og lemon.

  Step 4
  Gin-lemon-omrøring

  Pres en skive lime over glasset, tilsæt endnu en skive lime ned i glasset og rør forsigtigt rundt så det blandes. Nu er din gin og lemon klar til servering!

  Konklusion

  Gin og lemon er som sagt en alternativ udgave af den klassiske gin og tonic opskrift, som du kan finde opskrift på her på siden. Vi har også en alkoholfri gin og lemon opskrift, på samme måde som du laver en alkoholfri gin og tonic, hvor du igen bare erstatter tonic med lemon sodavand.

  Har du også set:

  Opskrift anmeldelser

  Gennemsnitlig vurdering:
  • 5 / 5
  Samlede anmeldelser:( 1 )
  • Jan Knudsen

  Skriv anmeldelse

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  da_DKDansk