Gin Hass

-
Glas1
-
Besøgende835
Gin Hass er helt klart en af vores favoritter, især om sommeren. Den smager fantastisk og rummer en sødme og friskhed, som er en rigtig god kombination.
Drinken er opkaldt efter Kim Hass, en bartender som stammer fra Fyn. Ingredienserne består af gin, mango sirup, en smule lime, lemon sodavand og is – Derfor den gode kombination af af sødme og friskhed.
Gin Hass er i familie med Vodka Hass, som bestemt også er en klar anbefaling.
Det her er vores bud på en Gin Hass opskrift. Vi håber du synes om den!
Opskrift
Gin Hass opskrift
Udstyr
Vejledning
Her får du fremgangsmåden til hvordan du laver en god Gin Hass.

Fyld godt med isterninger i en shaker, eller direkte i et glas hvis du ikke har en shaker. Efterfølgende tilsætter du 4 cl gin.

Skær en lime i både og tilsæt dem til de våde vare, sammen med mango sirup. Ryst shakeren i 15 sekunder til at indholdet er kølet ned.

Sigt indholdet over et Tumbler/lowball glas med isterninger og top glasset med lemon sodavand. Rør forsigtigt i glasset med en ske, da vi gerne vil besvare kulsyren i sodavanden.
Konklusion
Vi håber at du kan lide din Gin Hass og måske bliver fristet til at prøve flere af vores skønne opskrifter. Hvis man står og mangler lime, eller trænger til et hurtigere og nemmere alternativ anbefaler vi Rose´s lime (Link) Hvis man vil lave Gin Hass i en alkoholfri version, så anbefaler vi Ginish fra ISH sprits. Som er et lækkert alternativ til den normale gin med alkohol. (Link) Den er lavet så man har den velkendte smag, som vi forbinder med gin og oveni er der tilføjet en smule chili. Så man fornemmer varmen, som alkoholen normalt giver. Man kan også helt undlade gin, hvis man ikke har behov for smagen af gin.
Har du også set:
Gin Hass
Opskrift
Gin Hass opskrift
Udstyr
Følg vejledningen
Her får du fremgangsmåden til hvordan du laver en god Gin Hass.

Fyld godt med isterninger i en shaker, eller direkte i et glas hvis du ikke har en shaker. Efterfølgende tilsætter du 4 cl gin.

Skær en lime i både og tilsæt dem til de våde vare, sammen med mango sirup. Ryst shakeren i 15 sekunder til at indholdet er kølet ned.

Sigt indholdet over et Tumbler/lowball glas med isterninger og top glasset med lemon sodavand. Rør forsigtigt i glasset med en ske, da vi gerne vil besvare kulsyren i sodavanden.
Skriv anmeldelse