Gibson

-
Glas1
-
Besøgende445
Gibson er den syrlige bror til den klassiske Martini. Den er lavet med en blanding af gin og Martini Extra Dry Vermouth, som gør at cocktailen bliver ekstra tør.
Der hvor Gibson varierer yderligere fra den klassiske Martini er ved at den får et syltet perleløg på toppen som garnish i stedet for Martiniens oliven. Det syltede perleløg tilføjer en ekstra undertone af umamismag, som typisk er svær at opnå i en cocktail.
Gibson får sit gennemsigtige udseende udelukkende fra valg af gin samt Martini Extra Dry Vermouth.
Ligesom den klassiske Martini skal Gibson nydes ved særlige lejligheder. Dette er når du er i dit pæneste tøj, eksempelvis til et bryllup eller lignende.
Selvom der findes mange historier omkring Gibsons oprindelse, lyder én historie på, at Charles Dana Gibson udfordrede bartenderen Charley Connolly til at forbedre den klassiske Martini.
Opskrift
Gibson opskrift
Udstyr
Vejledning
Her får du fremgangsmåden til hvordan du laver den klassiske Gibson cocktail. Fremgangsmåden for Gibson er utrolig simpel og vil ikke tage dig mere end et par minutter.

Hæld 8 cl. gin, 2 cl. Martini Extra Dry Vermouth og en masse is i din shaker.
Ryst shakeren i 10 – 15 sekunder eller indtil at den er så kold, at du ikke kan holde på den længere.

Sigt nu blandingen over i et martiniglas.

Tilføj to syltede perleløg på en cocktailpind som garnish. Din cocktail er nu klar til at blive nydt!
Konklusion
Selvom mange Gibson- og Martini-fanatikere sikkert ikke vil stå ved det, kan man sagtens lave disse cocktails med vodka i stedet for gin, hvis man foretrækker det i stedet. Så hvis du har lyst til at eksperimentere med at smage dyrere vodkaer, er Gibson en perfekt måde at gøre dette på.
Har du også set:
Gibson
Opskrift
Gibson opskrift
Udstyr
Følg vejledningen
Her får du fremgangsmåden til hvordan du laver den klassiske Gibson cocktail. Fremgangsmåden for Gibson er utrolig simpel og vil ikke tage dig mere end et par minutter.

Hæld 8 cl. gin, 2 cl. Martini Extra Dry Vermouth og en masse is i din shaker.

Ryst shakeren i 10 – 15 sekunder eller indtil at den er så kold, at du ikke kan holde på den længere.

Sigt nu blandingen over i et martiniglas.

Tilføj to syltede perleløg på en cocktailpind som garnish. Din cocktail er nu klar til at blive nydt!
Skriv anmeldelse