Frozen Strawberry Daiquiri

Frozen-Strawberry-Daiquiri-opskrift
 • Glas
  1
 • Besøgende
  993

Frozen Strawberry Daiquiri er en god super lækker cocktail som stort set alle elsker, og kommer tilbage gang på gang.

Der findes mange historier om Daiquiri. En af dem er at Daiquiri er en jernbane forholdvis tæt på Santiago i Cuba. Hvor amerikaneren Jennings Cox boede, og arbejdede som mineingeniør omkring 1898. Han var ikke helt tilfreds med det cubanske alkohol, og det var hans amerikanske gæster vidst heller ikke. Så når de kom på besøg puttede han altid sukker og limejuice i deres cubanske rom. Strawberry Daiquiri opskriften kom dog først til USA omkring 1909 med en admiral, men amerikanerne var vilde med den, og den er blevet hængende lige siden.

Smagen er en god blanding af det sure og det søde, og sammen med den lyse rom og den kolde fornemmelse, er det helt perfekt!

Vi giver dig her et bud på en lækker Frozen Strawberry Daiquiri opskrift – rigtig god fornøjelsen!

Opskrift

Frozen Strawberry Daiquiri opskrift

Udstyr

  Vejledning

  Her får du fremgangsmåden til hvordan du laver en lækker Frozen Strawberry Daiquiri.

  Step 1
  Frozen-Strawberry-Daiquiri-blender

  Det nemmeste er klart at lave en Frozen Strawberry Daiquiri i blenderen, ligesom en smoothie. Start med at komme den lyse rom i blenderen sammen med saften fra en halv lime. Hæld derefter de frosne jordbær i, og tilsæt lidt flormelis og fyld isterninger på oveni.

  Step 2
  Frozen-Strawberry-Daiquiri-hældning

  Blend nu indholdet indtil den har en slush-ice agtig konsistens. Smag eventuelt til med lidt mere flormelis eller limesaft, i forhold til hvordan du bedst kan lide din Frozen Strawberry Daiquiri.

  Step 3
  Frozen-Strawberry-Daiquiri-garnish

  Hæld drinken op i et margaritaglas, og pynt af med et jordbær og evt. lidt mynte på toppen, for at gøre den lidt ekstra flot i dagens anledning. Vi håber at du synes den smager lige så godt som vi gør!

  Konklusion

  Hvis det er tilfældet at du eksempelvis skal ud og køre bil, eller ikke drikker alkohol. Så kan du blot undlade rommen, og tilføje 3-4 ekstra jordbær i.

  Har du også set:

  Skriv anmeldelse

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  da_DKDansk