Frozen Kiwi Daiquiri

Frozen-kiwi-daiquiri-opskrift
 • Glas
  5
 • Besøgende
  753

Frozen Kiwi Daiquiri er endnu en version af den populære drink Daiquiri. Alle versioner af Daiquiri deler det, at der bruges få ingredienser blandt andet og at en af dem er lys rom.

Frozen Kiwi Daiquiri er den perfekte cocktail til de varme sommerdage hvor du næsten ikke kan tænke på andet end at få noget koldt at drikke. Det fantastiske ved Frozen Kiwi Daiquiri er endda, at de kan fryses natten over og nydes med det samme dagen efter.

Denne lækre version af Daiquiri anbefaler vi til alle der kan lide kiwi, da det virkelig sætter den fantastiske frugt i fokus. Hvis du er en af dem der synes kiwi er for surt skal du ikke være bange!

I vores Frozen Kiwi Daiquiri opskrift bruger vi en smule sukker for at imødekomme kiwiens surhed.

Selvom denne Frozen Kiwi Daiquiri opskrift ikke tager længe at fuldføre, skal du være opmærksom på, at den skal stå i fryseren indtil blandingen, har den rette temperatur – dette kan godt tage et par timer, men så er cocktailen allerede klar til næste gang du har brug for den!

Opskrift

Frozen Kiwi Daiquiri opskrift

Udstyr

  Vejledning

  Her får du fremgangsmåden til hvordan du laver den lækre og friske Frozen Kiwi Daiquiri.

  Step 1

  Start med at tage skralden af alle kiwier og læg dem i din blender. Blend indtil kiwierne har en konsistens der minder om en puré.

  Step 2

  Bland nu alle de resterende ingredienser sammen med kiwipuréen og placer det i din fryser i et par timer.

  Step 3

  Efter et par timer er dine Frozen Kiwi Daiquiri klar til at blive serveret i et margaritaglas!

  Konklusion

  Hvis du ikke er vild med kiwi kan du i stedet prøve at lave opskriften med frosne jordbær eller frosne hindbær. Dette betyder nemlig også, at du ikke behøver at lade den stå i fryseren i et par timer før du kan nyde den. Vi vil i det tilfælde springe sukkeret over, da jordbær og hindbær har masser af sukker i sig.

  Har du også set:

  Skriv anmeldelse

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  da_DKDansk