Dry Orange Martini

Placeholder-drink
 • Glas
  1
 • Besøgende
  293

Dry Orange Martini er en fantastisk version af den klassiske James Bond-cocktail ”Martini”, som ligesom mange andre ”tøre” cocktails tager brug af Martini Extra Dry Vermouth. Denne Vermouth, som kommer fra Italien, giver din Dry Orange Martini en skarpere smag. Opskriften på denne Vermouth har selvfølgelig været hemmelig hunderedevis af år og det er svært at beskrive præcis hvordan den smager.

Hvis du ikke kender til Martini’s, er de som udgangspunkt helt gennemsigtigt. Da dette også er en ”Orange” Martini skal der selvfølgelig smag af appelsin til. Hertil bruger vi Triple Sec Likør, som giver din Dry Orange Martini en ren smag af appelsin, kardemomme og en smule sødhed.

Det skal ikke være nogen hemmelighed at Dry Orange Martini ikke er en cocktail til alle der er vant til søde drinks med masser af sukker. Denne cocktail er til, når du er pæn i tøjet og skal føle dig lidt som James Bond.

Opskrift

Dry Orange Martini opskrift

Udstyr

  Vejledning

  Her fårr du fremgangsmåden til hvordan du laver en lækker Dry Orange Martini.

  Step 1

  Start med at placere dit martiniglas i fryseren eller køleskabet. Da vi ikke bruger is i denne opskrift er det vigtigt at glasset holder drinken kold mens du nyder den. Dette betyder også at de resterende ingredienser skal være helt nedkølede før du går i gang.

  Step 2

  Bland alle ingredienserne sammen direkte i dit martiniglas og rør rundt. Husk at være forsigtig med at bruge for meget vermouth og Appelsin likør, da disse let kan overdøve resten af cocktailen.

  Step 3

  Placer en oliven i bunden af din cocktail og din Dry Orange Martini er nu klar til at blive nydt!

  Konklusion

  Hvis du har glemt at køle dine ingredienser ned, kan du i stedet placere dem alle i en shaker med en masse is og ryste indtil cocktailen har den temperatur du ønsker.

  Har du også set:

  Skriv anmeldelse

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  da_DKDansk