Double Vision

Placeholder-drink
 • Glas
  1
 • Besøgende
  226

Double Vision ved vi historisk set ikke så meget om, desværre. Vi ved dog at den har en super god smag fra de mange gode ingredienser. Selvom drinken indeholder mange forskellige ingredienser, er den ikke besværlig at lave, da de alle sammen bare shakes med en god håndfuld isterninger, da det er rigtig vigtigt at den er godt kold. 

Det er en cocktail der passer rigtig godt til sensommeren eller en lun aften på altanen. Du kan også lave den til en sommerfest som en punch. Da Double Vision er rigtig nem at lave i større mængder, kan du nemt lave en stor punch, som alle dine gæster vil få stor glæde af. 

Det her er vores bud på en lækker Double Vision opskrift, vi håber at du vil kaste dig ud i den – enten som glas eller som punch. God fornøjelse!

Opskrift

Double Vision opskrift

Udstyr

  Vejledning

  Her kan du læse fremgangsmåden til hvordan du laver en overraskende Double Vision!

  Step 1

  Start med at finde alle de ovenstående ingredienser frem, så du er klar til at påbegynde din cocktail, så har du også et større overblik over dine ingredienser samtidig.

  Step 2

  Fyld din shaker med en håndfuld isterninger, så din cocktail bliver rigtig godt kold. Hæld derefter alle ingredienser i, undtagen de friske bær som skal bruges til pynt.

  Step 3

  Ryst shakeren i omkring 30 sekunder, indtil den er kølig og har fået den ønskede konsistens – konsistensen er helt op til dig selv.

  Step 4

  Tag glasset ud fra køl, og brug en si til at hælde cocktailen fra shakeren og over i dit nedkølende Martini glas. Pynt kanten af glasset med de friske brombær. Nu er du klar til at nyde din hjemmelavet Double Vision cocktail!

  Konklusion

  Det var opskriften på en Double Vision! Vi håber du nyder den!

  Har du også set:

  Skriv anmeldelse

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  da_DKDansk