Dark and Stormy

Dark-and-stormy-opskrift
 • Glas
  1
 • Besøgende
  742

Dark and Stormy er en meget velsmagende cocktail. Den er rigtig god til de varme sommerdage, men den passer også perfekt til det mere kølige vejr, da ginger beer giver drinken en hel naturlig varme. Den er hurtig og nem at lave da den kun kræver tre ingredienser, udover isterninger.

Dark and Stormy har oprindelse i den gamle britiske flåde, hvor sømændene bragte ginger beer med ombord da det kunne holde længere under sejlads end vand. Der blandede de det så med rom og tilsatte lime for at give den et twist.

Gosling Brothers fik i 1991 trademark registreret “Dark ‘n’ Stormy”, så du kan derfor bruge en mørk Gosling rom hvis du skal lave den helt originale opskrift af drinken.

Opskrift

Dark and Stormy opskrift

Udstyr

  Vejledning

  Her får du fremgangsmåden hvorpå du kan lave en klassisk Dark and Stormy.

  Step 1
  Dark-and-stormy-rom

  Start med at fylde et highball glas op med isterninger og hæld så den mørke rom i glasset.

  Step 2
  Dark-and-stormy-lime

  Skær en lime over, gem en skive til sidst, men pres resten af dens safter i glasset. Sørg for at der ikke ryger nogen limekerner ned i drinken.

  Step 3
  Dark-and-stormy-færdig

  Tilsæt de 10cl ginger beer og rør forsigtigt rundt, så alle ingredienser blandes godt.

  Step 4

  Put en enkel skive lime på toppen som garnish. Nu er din Dark and Stormy klar til at blive serveret!

  Konklusion

  Du har måske flere steder set en Dark and Stormy opskrift med flotte to-delte farver. Hvis det er det resultat du går efter, så start med at hælde ginger beer og limesaft på et highball glas fyldt med isterninger. Slut den så af med den mørke rom og lad være med at røre rundt i drinken. I vores version har vi valgt at røre i drinken så alle ingredienser blandes.

  Har du også set:

  Skriv anmeldelse

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  da_DKDansk