Cuba Libre

Cuba-Libre-opskrift
 • Glas
  1
 • Besøgende
  403

Cuba Libre er en lækker cocktail med masser af rom, lidt limesaft, samt cola, og hvis du vælger en god og mørk rom, kan du næsten smage dig til de sydamerikanske briser.

I Havana har de altid været glade for rom og da cola kom til øen i omkring 1900-tallet, var det oplagt at bruge det som mixer. Ikke kun Cuba er glade for Cuba Libra, den er nået verden rundt. Heldigvis, så kan vi også nyde godt af den.

Sammensætningen mellem rom, cola og lime er både forfriskende og sød og fungerer derfor som en rigtig god kombination. Cuba Libra er en nem, hurtig og smagsfuld drink og den passer rigtig godt til en lun sommerdag med familie og venner.

Her er vores Cuba Libre opskrift – Rigtig god fornøjelse.

Opskrift

Cuba Libre opskrift

Udstyr

  Vejledning

  Her kan du læse fremgangsmåden til hvordan du laver den perfekte Cuba Libre.

  Step 1

  Start med at skære en lime i skiver og gem nogle til senere.

  Step 2
  Cuba-libre-is

  Derefter fylder du dit glas godt med isterninger, så drinken bliver holdt kølig.

  Step 3
  Cuba-libre-rom

  Tilsæt 4 cl rom og derefter 1 cl limesaft – limesaften giver noget friskhed til drinken.

  Step 4
  Cuba-libre-færdig

  Top glasset med cola og en skive lime, og sørg for at røre forsigtigt rundt i drinken så rom, lime og cola blandes godt sammen uden at colaen mister alt brus.

  Konklusion

  Så er din Cuba Libre færdig, og den er klar til at du skal nyde den! Hvis du ikke har lime i dit køleskab eller det lige er smuttet på indkøbslisten, så er Rose´s lime et godt alternativ til denne opskrift. Også bare hvis det skal være ekstra nemt og hurtigt. Hvis du ønsker en alkoholfri version af Cuba Libre anbefaler vi at du kan bruge Rumish, som også er rigtig lækker.

  Har du også set:

  Skriv anmeldelse

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  da_DKDansk