Cool Breeze

Placeholder-drink
 • Glas
  1
 • Besøgende
  242

Cool Breeze er en lækker fyldig og smagsfuld drink med en god blanding af ingredienser. Det er en rigtig sommerdrink, der passer perfekt til poolbaren, på altanen, eller på terassen på en varm sommeraften. På mange charter ferier er Cool Breeze meget populær, om det er mængden af alkohol eller den gode friske smag, ja det må du selv bedømme.

Men vi er dog ret vilde med Cool Breeze, og dens smag af sommer og sol. Dens flotte orange farve hjælper også en del på sommerstemningen, og derfor synes vi også at det passer perfekt med en citronskive på kanten som pynt – præcis som i poolbaren på Cypern i 35 graders varme!

Fremgangsmåden er super simpel og nem. Så her får du vores bud på en god Cool Breeze opskrift!

Opskrift

Cool Breeze opskrift

Udstyr

  Vejledning

  Her kan du læse fremgangsmåde til hvordan du laver den lækre og sommerlige Cool Breeze.

  Step 1
  Placeholder-drink

  Start med at find alle ingredienserne frem, så du er klar til at lave din egen hjemmelavet Cool Breeze og drømme dig tilbage på charter ferien.

  Step 2
  Placeholder-drink

  Hæld alle ingredienserne i din shaker og fyld det med isterninger, så din cocktail bliver godt kold. Ryst din shaker i omkring 30-40 sekunder.

  Step 3
  Placeholder-drink

  Hæld nu lidt ekstra is i et highball glas, og hæld din cocktail over i.

  Step 4
  Placeholder-drink

  Pynt din cocktail med en citronskive på kanten af dit highball glas, eller læg lidt citron eller appelsinskal i din Cool Breeze.

  Konklusion

  Vi håber du synes om den, lige så meget som vi gør! I tilfælde af at du ikke er til Agave sirup, er det nemt at erstatte den med fx mango sirup eller vanilje sirup, hvilke også giver en super lækker smag til din cocktail.

  Har du også set:

  Skriv anmeldelse

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  da_DKDansk