Chi Chi

Chi-chi-opskrift
 • Glas
  1
 • Besøgende
  604

Chi Chi er en frisk cocktail bestående af vodka, kokosmælk og ananasjuice, og naturligvis en masse isterninger. Chi Chi og Pina Colada er i familie, den største forskel er at i Pina Colada er der rom i stedet for vodka.

Opskriften består af få ingredienser der alle sammen hældes i en blender og blendes i cirka 20 sekunder, indtil den er dejlig kølig. De få ingredienser gør den overskuelig og hurtig at lave, og hvis man ikke har råd til den vilde drinksaften med vennerne – så er det et godt og billigt alternativ til så mange andre dyre drinks!

Drinken var meget populær mellem 1970 og 1980, og det er nu blevet en god klassiker især på feriesteder både i Danmark og i udlandet. Den passer perfekt til en sommeraften på terassen eller ved poolen. Husk at læg dine glas på køl, så din Chi Chi holdes kølig i længere tid efter servering.

Her er vores bud på en rigtig lækker og cremet Chi Chi opskrift – rigtig god fornøjelse!

Opskrift

Chi Chi opskrift

Udstyr

  Vejledning

  Her får du fremgangsmåden til hvordan du laver en lækker Chi Chi cocktail.

  Step 1
  Chi-chi-blending

  Find Vodka, kokosmælk, ananasjuice og isterningerne frem, så de er klar til at komme i din blender.

  Step 2
  Chi-chi-konsistens

  Når alle ingredienserne er kommet i blenderen, skal den blendes i cirka 30-40 sekunder, indtil den har en lækker og cremet konsistens. Det anbefaler vi at den er, så din Chi Chi cocktail er mere interessant.

  Step 3
  Chi-chi-pynt

  Efter blandingen har fået en god tur i blenderen, og at den er i din ønskede konsistens hældes den i dit fortrukne cocktail glas. Vi synes den passer rigtig godt til et hurricane glas. Og vi anbefaler naturligvis at glasset har ligget på køl før servering, så cocktailen holdes kølig i lidt længere tid.

  Konklusion

  Hvis du søger en alkoholfri Chi chi opskrift, så kan man nemt udlade vodka´en

  Har du også set:

  Skriv anmeldelse

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  da_DKDansk