Cassis Royale

Placeholder-drink
 • Glas
  1
 • Besøgende
  393

Cassis Royale, som også kaldes for ”Kir Royal” er en velsmagende sød cocktail baseret på champagne.

Den får sit navn fra Crème de Cassis, som er en fransk solbærlikør. Den er sød i smagen og med en meget tæt smag af solmodne solbær. Créme de Cassis giver Cassis Royale en smuk rød farve, du uden tvivl vil komme til at elske.

Cassis Royale er den perfekte velkomstdrink for dig og dine gæster, som I enten kan nyde når de kommer eller til forretten.

I den originale opskrift bruges der Laurent-Perrier Champagne, men da dette er en champagne til flere hundrede kroner, har vi i vores Cassis Royale opskrift prøvet med billigere alternativer, og den smager stadig fantastisk.

Opskrift

Cassis Royale

Udstyr

  Vejledning

  Her kan du læse fremgangsmåden til hvordan du laver en lækker Cassis Royale.

  Step 1

  Start med at lægge dit champagneglas i fryseren eller i køleskabet så din cocktail holder sig kold. Det samme gælder selvfølgelig for din champagne.

  Step 2

  Hæld 1 cl. Créme de Cassis i dit champagneglas.

  Step 3

  Hæld derefter 10 cl. af din champagne i glasset. Selvom solbærlikøren hjælper champagnen med ikke at bruse over, skal huske at være forsigtig når du hælder champagnen op i glasset i første omgang. Du kan altid hælde en smule mere i efter et par minutter.

  Step 4

  Din Cassis Royale er nu klar til at blive nydt af dig og dine gæster!

  Konklusion

  Hvis du ønsker at lege lidt med smagen kan du prøve at erstatte Créme de Cassis enten med en hindbær- eller brombærsirup. Dette vil selvfølgelig give din Cassis Royale en anden smag, men vi anbefaler bestemt at du eksperimenterer med denne opskrift! Opskriften er selvfølgelig utrolig let at lave mange serveringer af, da der ikke skal laves en masse forarbejde.

  Har du også set:

  Skriv anmeldelse

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  da_DKDansk