Calypso Coffee

Placeholder-drink
 • Glas
  1
 • Besøgende
  642

Calypso Coffee er en virkelig lækker kaffe cocktail. Den er let, cremet og smager fantastisk – hvis man er til kaffe selvfølgelig. Den passer perfekt til at slutte en god middag af på, eller til en kold efterårsaften på ferien. Uanset hvilken anledning den bliver lavet i, kan vi klart anbefale den. 

Drinken er rigtig populær, især på skisports stederne omkring Østrig, hvor man elsker at blande kaffe og alkohol. Det synes vi er en formidabel ide, og derfor synes vi bestemt ikke du skulle snydes for en Calypso Coffee opskrift her på siden. 

Cocktailen bliver oftest lavet direkte i serveringsglasset, og det samme har vi valgt at gøre, da isterningerne er en del af cocktailen. 

Vi elsker kaffe cocktails og vi synes at det her klart er en af de bedste, der findes på marked. Så vi håber også at du synes godt om den!

Opskrift

Calypso Coffee opskrift

Udstyr

  Vejledning

  Her kan du læse fremgangsmåden til hvordan du laver en lækker Calypso Coffee!

  Step 1

  Vi anbefaler at selvom der er isterninger i glasset, Så har man sit glas på køl før servering. Det giver en bedre oplevelse af cocktailen, så den forbliver nedkølet i længere tid - derudover ser det også mega godt ud!

  Step 2

  Fyld dit glas godt op med isterninger, og hæld rom, kahlua, sirup og kaffe i glasset. Rør rundt så det hele bliver blandet godt.

  Step 3

  Til sidst hælder du fløde på. Brug en barske, når du hælder fløden henover din cocktail. På den måde løber fløden ligeså stille ned langt skaftet på barskeen og lægger sig rigtig fint på toppen af cocktailen, i stedet for at falde ned i resten af cocktailen. Det giver et rigtig smukt udseende til drinken.

  Step 4

  Det var vores Calypso Coffee opskrift. Vi håber at du og dine gæster synes godt om den!

  Konklusion

  Det var opskriften på en Calypso Coffee! Vi håber du nyder den!

  Har du også set:

  Skriv anmeldelse

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  da_DKDansk