Buck’s Fizz

Placeholder-drink
 • Glas
  1
 • Besøgende
  272

Buck’s Fizz blev opfundet af bartenderen Malachy McGarry i London, kort tid efter første verdenskrig. Det er en utrolig simpel drink, da den kun har to ingredienser, nemlig champagne og appelsinjuice.

Mr. McGarry var meget specifik omkring proportionerne i hans drink, så dem vil vi selvfølgelig følge til nøjagtighed i denne opskrift. Faktisk er en anden opskrift af Buck’s Fizz blevet populær i løbet af årene, og det er ved at tilføje et skud grenadine, som er med til at give drinken et spændende 2-farvet udseende. Men i denne Buck’s Fizz opskrift vil vi holde os til originalen og følge Mr. McGarrys ønske og undlade grenadinesiruppen.

Opskrift

Buck's Fizz opskrift

Udstyr

  Vejledning

  Her kan du læse fremgangsmåden til hvordan du laver en smagfuld Buck's Fizz!

  Step 1

  Start med at sætte champagnen og appelsinjuicen på køl. Vi bruger ikke is i denne opskrift, så det er vigtigt at ingredienserne har den korrekte temperatur før du begynder at blande din cocktail. Det er også en god ide at sætte glasset på køl.

  Step 2

  Hæld præcis 6 cl appelsinjuice i glasset og top glasset op med 12 cl champagne.

  Step 3

  Så simpelt var det! Din Buck’s Fizz er nu klar til at blive nydt!

  Konklusion

  Det var opskriften på en Buck's Fizz! Vi håber du nyder den! Det er ingen hemmelighed at en Buck’s Fizz minder rigtigt meget om den mere populære cocktail Mimosa. Ingredienserne er de samme, så den eneste forskel er at den laves med lige dele appelsinjuice og champagne. Derfor har en Buck’s Fizz selvfølgelig en smule mere alkohol i sig end den klassiske Mimosa, så det er oplagt at lave denne til middagsselskaber, hvor man ikke selv skal køre hjem! Vi må indrømme at ”In the Pink Buck’s Fizz”, også er en fantastisk variation af denne opskrift. Dette er hvor der tilføjes et skud Grenadine direkte i champagneglasset for at give ekstra smag, og et spændende look. Hvis du laver denne opskrift til en særlig begivenhed kan denne version klart anbefales.

  Har du også set:

  Skriv anmeldelse

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  da_DKDansk