Bronx

 • Glas
  1
 • Besøgende
  612

Bronx er en orange cocktail der er baseret på appelsinjuice. Ofte nævnes denne cocktail som broren til den klassiske Manhatten, dog som en sødere version.

Vores Bronx opskrift er en relativt simpel version af drinken, som du let kan lave derhjemme og forhåbentligt er det kun få ingredienser du skal ud og købe.

Bronx karakteriseres ved at bruge to forskellige Vermouths. Den ene giver en sød smag, mens den anden er en mere tør fransk vermouth. Disse to likører bakker de resterende ingredienser perfekt op og giver en dejlig rund smag. Samtidig er de i godt samspil med appelsinjuicen sådan Bronx ikke bliver alt for sød.

Vi anbefaler klart at du følger vores Bronx opskrift hvis du ikke er vant til stærk cocktails.

Opskrift

Bronx opskrift

Udstyr

  Vejledning

  Her kan du læse fremgangsmåden til hvordan du laver en fantastisk Bronx.

  Step 1
  Bronx-ingredienser

  Selvom Bronx indeholder en del ingredienser er fremgangsmåden rigtig simpel! Find først alle de nødvendige ingredienser.

  Step 2
  Bronx-blanding

  Bland 4 cl gin, 2 cl Martini Rosso Sweet Vermouth, 2 cl Martini Extra Dry Vermouth, 4 cl appelsinjuice og masser af is sammen i din shaker.

  Step 3

  Ryst nu shakeren i 10 – 15 sekunder, så indholdet er blandet og tilpas nedkølet.

  Step 4
  Bronx-i-glas

  Sigt forsigtigt din Bronx ned i et martiniglas.

  Step 5
  Bronx-garnish

  Placer en tynd appelsinskal på toppen som garnish. Din Bronx er nu klar til at blive serveret!

  Konklusion

  Hvis du ikke er så meget til gin kan man også bruge vodka i Bronx. Dog skal du passe på ikke at hælde for meget i, da smagen på vodkaen let kan komme til at overdøve appelsinjuicen for meget. Der er ingen tvivl om at Bronx er en stærk drink. Hvis det er for meget for din smag, kan du sagtens hælde mere appelsinjuice i.

  Har du også set:

  Skriv anmeldelse

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  da_DKDansk