Brandy Sour

Brandy-sour-opskrift
 • Glas
  1
 • Besøgende
  940

Brandy Sour er den uofficielle nationaldrink i Cypern. Det er en forfriskende drink, som vil minde dig om varme dage i den badende sol. Ved hjælp af den unikke kombination af brandy, citron og Angostura Bitter vil Brandy Sour uden tvivl smage som noget du aldrig har prøvet før.

Angostura er en smagsforstærker som bruges i rigtig mange cocktails. Selvfølgelig har opskriften på netop denne smagsforstærker været hemmelig i alt den tid den har eksisteret, men den er lavet på et helt unikt blend af urter og krydderier. Når du i denne opskrift skal bruge den, er det vigtigt at du ikke bruger for meget, da smagen fuldstændig kan overmande de andre smage i din Brandy Sour.

Noget andet unikt ved Brandy Sour er, at man bruger æggehvide for at give drinken lidt skum på toppen. Dette gør, at drinken føles ekstra frisk og tilfredsstillende, i stedet for at man risikerer at drinken er tung.

Opskrift

Brandy Sour opskrift

Udstyr

  Vejledning

  Her kan du læse fremgangsmåde til hvordan du laver din helt egen professionelle Brandy Sour. Selvom drinks der bruger æggehvide nogle gange kan være komplicerede er denne her virkelig simpel.

  Step 1
  Brandy-sour-æggehvide

  Bland 4 cl brandy, 2 cl citronjuice, 1 cl sukkersirup, 3 dråber Angostura Bitter, én æggehvide og is i din shaker.

  Step 2

  Ryst shakeren grundigt indtil indholdet er iskoldt og blandet godt sammen.

  Step 3
  Brandy-sour-sigte

  Sigt nu blandingen i et lowball glas med isterninger.

  Step 4
  Brandy-sour-garnish

  Tilføj en citronskive på toppen og din Brandy Sour er nu klar til at blive nydt eller serveret!

  Konklusion

  Det er muligt at springe æggehviden over hvis du ikke lige har nogle æg der hjemme. Drinken skal nok fungere alligevel, men vi anbefaler bestemt at prøve med ægget da det virkelig giver den noget ekstra. Hvis du ikke har noget brandy derhjemme, eller bare ikke er så vild med smagen kan man i stedet bruge cognac eller whiskey.

  Har du også set:

  Skriv anmeldelse

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  da_DKDansk