Boulevardier

Placeholder-drink
 • Glas
  1
 • Besøgende
  167

En Boulevardier er en orangerød drink, der passer til mange forskellige lejligheder. Den er lækker efter en god middag, men den kan også sagtens nydes en eftermiddag ved brændeovnen. Derfor passer denne drink perfekt ind i efteråret, hvor bladene på træerne begynder at få de samme orangerøde nuancer som denne ekstravagante drink.

Hvorfra denne drink har fået sit navn, er der en simpel årsag til. Erskine Gwynne har opfundet denne drink, og gav den navnet Boulevardier efter magasinet med samme navn, som blev udgivet i Paris fra 1927 til 1932.

Boulevardier er udover at være en utrolig lækker drink, også en meget simpel drink, da den kun består af tre ingredienser. Derudover minder denne drink meget om drinken Negroni. Forskellen på de to drinks er, at man i en Negroni bruger gin, hvor man i en Boulevardier bruger bourbon. I denne Boulevardier opskrift har vi selvfølgelig også valgt at bruge bourbon, som er med til at give drinken en sød smag. Vi bruger også Campari og Vermouth i vores Boulevardier opskrift, og i den forbindelse giver Campari drinken en bitter smag, hvorimod en Vermouth giver drinken en sødme.

Opskrift

Boulevardier opskrift

Udstyr

  Vejledning

  Her kan du læse fremgangsmåden til hvordan du laver en fantastisk Boulevardier!

  Step 1

  Start med at hælde isterninger i et omrøringsglas og hæld så alle ingredienserne i glasset.

  Step 2

  Rør rundt i omrøringsglasset, så væsken bliver blandet og nedkølet.

  Step 3

  Si derefter væsken over i et cocktailglas og klem et stykke appelsinskræl over drinken, for at give den et lækkert strejf af appelsinaroma.

  Step 4

  Pynt til sidst glasset med appelsinskrællen, og nu er din drink klar til servering.

  Konklusion

  Det var opskriften på en Boulevardier! Vi håber du nyder den!

  Har du også set:

  Skriv anmeldelse

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  da_DKDansk