Borage Blossom Royale

Placeholder-drink
 • Glas
  1
 • Besøgende
  267

Borage Blossom Royale er en meget unik drink da man skal lave sin egen sirup ud af hjulkroneblade. Disse blade hedder ”borage” på engelsk, og det er derfra drinken har sit navn.

Borage Blossom Royale er en gennemsigtig cocktail, men siruppen af bladene giver drinken et grønt skær, som uden tvivl minder dig om den smukke natur.

Opskrift

Hjemmelavet sirup

Borage Blossom Royale opskrift

Udstyr

  Vejledning

  Det første steps i denne fremgangsmåde er udelukkende for at lave siruppen. Derefter bliver Borage Blossom Royale drinken blandet.

  Step 1

  Sirup - Placer vand, sukker og hjulkroneblade i en pande ved lav varme. - Bliv ved med at dreje rundt indtil sukkeret er helt opløst. - Sænk varmen og lad panden simre i cirka 15 minutter. -Efter 15 minutter skal du slukke for varmen og lade blandingen stå i mindst én time. - Sigt nu din sirup over i en beholder. Sørg for ikke at få nogle af hjulkronebladene med, da de allerede har afgivet deres smag. - Din sirup er nu færdig og klar til brug!

  Step 2

  Bland 4 cl gin, 2 cl hyldeblomstlikør, 1 cl frisk limejuice, 1 cl hjulkroneblade sirup og is i en shaker.

  Step 3

  Ryst godt indtil siruppen er grundig blandet med resten af indholdet og hele blandingen er kølet godt ned.

  Step 4

  Placer et par små isterninger i et martiniglas.

  Step 5

  Sigt blandingen over i martiniglasset indtil glasset cirka er halv fyldt og fyld derefter op med danskvand.

  Step 6

  Læg et par hjulkroneblade på toppen af cocktailen for at give den en ekstra effekt, som helt sikkert vil imponere dine gæster.

  Konklusion

  En endnu vildere måde at lave cocktailen på, er ved at fryse nogle friske hjulkroneblade ind i de isterninger du placerer i martiniglasset. Når du først har lavet din sirup kan den holde sig i køleskabet i op til en måned. Dette betyder altså at du kan lave en Borage Blossom Royale på få minutter der hjemme!

  Har du også set:

  Skriv anmeldelse

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  da_DKDansk