Blue Spirit

Placeholder-drink
 • Glas
  1
 • Besøgende
  241

Blue Spirit er en ginbaseret cocktail der drikkes fra et martiniglas. Navnet Blue Spirit stammer selvfølgelig fra cocktailens blå farve, som kommer fra Blue Curacao. Denne likør giver cocktailen en blå kulør, som gør at Blue Spirit bestemt skiller sig ud fra mange andre drinks.

Selv om opskriften kræver 5 ingredienser, er den rigtig nem at lave.

Her er vores bud på en god Blue Spirit opskrift – vi håber du kan lide den!

Opskrift

Blue Spirit opskrift

Udstyr

  Vejledning

  Her kan du læse fremgangsmåde til hvordan du laver en lækker Blue Spirit.

  Step 1

  Start med at putte is i din shaker. Du er velkommen til at fylde så meget is i som muligt hvis du ikke har lyst til at shake for længe. Hvis du laver drinks på samme tid skal du selvfølgelig sørge for at der er plads nok til de resterende ingredienser.

  Step 2

  Hæld 4 cl. gin, 2 cl. grapefrugtjuice, 1 cl. hvid kakao likør, 1 cl. Blue Curacao og 1 cl. banan likør i din shaker og ryst. Bliv ved med at ryste et stykke tid til at indholdet er kølet godt ned og blandet grundigt sammen.

  Step 3

  Sigt nu blandingen over i et martiniglas og din Blue Spirit er nu klar til at blive nydt!

  Konklusion

  I denne opskrift har vi ikke valgt at påsætte garnish, men du kan eventuelt bruge en skive appelsin på toppen for at give din cocktail en ekstra elegance. Da en Blue Spirit opskrift har mange ingredienser er du meget velkommen til at regulere dem sådan den smager præcis som du foretrækker. Hvis man, for eksempelvis, er glad for kakao skal du blot hælde en slat mere Hvid Kakao Likør i shakeren. Hvis cocktailen ikke er blå nok til din smag hælder du selvfølgelig bare med Blue Curacao i.

  Har du også set:

  Skriv anmeldelse

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  da_DKDansk