Blue Sapphire Martini

Blue-Sapphire-Martini-opskrift
 • Glas
  1
 • Besøgende
  606

Blue Sapphire Martini er en livlig blå cocktail, som passer perfekt hvis du har planer om at holde en temafest med farven blå. Selvom Blue Sapphire Martini ser elegant ud, er den utrolig let at lave, og dette er helt klart en opskrift vi anbefaler at du prøver!

Den blå farve kommer fra Bols Blue Caracao, hvilket giver drinken en ekstra twist. Dens smag af appelsin, mandarin og citrus passer perfekt sammen ginnen i drinken. Samtidig anvender denne opskrift Martini Vermouth. Den har en hemmelig opskrift, men man fornemmer tydeligt noter af citrus og andre urter.

Opskrift

Blue Sapphire Martini opskrift

Udstyr

  Vejledning

  Her kan du se fremgangsmåden på hvordan man laver en lækker Blue Sapphire Martini. Denne opskrift er utrolig simpel, så det kan næsten ikke gå galt!

  Step 1
  Blue-Sapphire-Martini-blanding

  Start med at fylde en masse is i din shaker. Tilsæt herefter 4 cl gin, 1 cl. Bols Blue Caracao og 1 cl. Martini Extra Dry og ryst. Bliv ved med at ryste i 10 – 15 sekunder, så indholdet er blandet godt sammen.

  Step 2
  Blue-Sapphire-Martini-shaker

  Si nu Blue Sapphire Martini blandingen i et martiniglas og tilføj et kirsebær som garnish. Dit kirsebær vil falde til bunden og få din cocktail til at se endnu mere elegant ud!

  Konklusion

  Du kan med fordel placere dit martiniglas i fryseren en halv time før du laver drinken. Hvis anledningen er ekstra speciel kan du vælge at give dit martiniglas en sukkerkant. Dette er meget let at gøre! Tag en skive lime, citron eller lignende, og kør den rundt langs kanten af dit glas. Dyb herefter glasset i en sukkerskål, og se hvordan et tyndt lag sukker klæber fast til dit glas. Dette vil uden tvivl gøre dine gæster endnu mere imponerede!

  Har du også set:

  Skriv anmeldelse

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  da_DKDansk