Blue Margarita

Placeholder-drink
 • Glas
  1
 • Besøgende
  318

Blue Margarita er en flot blå drink, der bedst beskrevet både er en smule bitter men også sød og salt. En Blue Margarita er altså perfekt til alle sommerens fester, men den passer også til en hyggelig aften hjemme på terrassen, da den netop er meget forfriskende.

Oprindeligt blev en Margarita lavet med kun tre ingredienser, hvilket gør det til en meget simpel drink. Den originale består nemlig af tequila, citronsaft og triple sec eller cointreau, dvs. en likør med appelsinsmag. Når man i stedet laver en Blue Margarita, erstatter man triple sec med blue curacao, som faktisk også er sødere end triple sec. I denne Blue Margarita opskrift har vi brugt de tre ingredienser, som man kender fra en almindelig Margarita, men har samtidig tilføjet Grand Marnier, som giver drinken en sød smag. Hvis du godt kan lide, at din drink er lidt sødere, kan du med fordel tilføje sirup, så den passer til din smag.

Opskrift

Blue Margarita opskrift

Udstyr

  Vejledning

  Her kan du læse fremgangsmåden til hvordan du laver en lækker Blue Margarita!

  Step 1

  Start med at finde alle ingredienser frem. Kom dernæst salt på glassets kant, hvilket du gør ved at fugte glassets kant med limesaft og derefter dyppe glassets kant i salt.

  Step 2

  Hæld alle ingredienserne i en shaker med is og ryst den grundigt.

  Step 3

  Hæld væsken gennem en si og over i et martini glas.

  Step 4

  Sæt eventuelt en limeskive i kanten af glasset og så er drinken klar til at blive nydt!

  Konklusion

  Kunne du i stedet for godt tænke dig at lave en Blue Margarita uden alkohol - nemlig en mocktail, så kan du blandt andet erstatte tequilaen med lemonade.

  Har du også set:

  Skriv anmeldelse

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  da_DKDansk