Blue Lagoon / Isbjørn

Blue-lagoon-isbjørn-opskrift-min
 • Glas
  1
 • Besøgende
  1.893

Blue Lagoon, som vi i Danmark kender som Isbjørn har, udover at have en fantastisk smag, et meget indbydende udseende, og er derfor den perfekte drink til en varm sommerdag ved poolen sammen med vennerne.

Nogle kommer måske til at tænke på filmen ”Blue Lagoon”, når man nævner drinken, men selvom man skulle tro det, så er den faktisk ikke opkaldt efter filmen. Navnet har den fået efter varmekilder og geotermiske laguner, som man kender fra Island.

Der findes ikke kun én bestemt måde at lave en Blue Lagoon på, da du godt kan ændre de forskellige ingredienser. I vores Blue Lagoon opskrift bruger vi Sprite, men du kan også bruge 7up eller andre lignende sodavand. Du kan også vælge at bruge Bols Blue i stedet for Blue Curacao, hvis du har det til at stå i dit barskab.

Opskrift

Blue Lagoon opskrift

Udstyr

  Vejledning

  Her kan du læse fremgangsmåden til hvordan du laver en lækker og forfriskende Blue Lagoon / Isbjørn.

  Step 1
  Blue-lagoon-isbjørn-is-min

  Start med at fylde dit glas med isterninger.

  Step 2
  Blue-lagoon-isbjørn-samling-min

  Hæld så blå curacao i glasset og kom herefter vodka i.

  Step 3
  Blue-lagoon-isbjørn-røring-min

  Tilføj Sprite og rør nu forsigtigt rundt i glasset.

  Step 4
  Blue-lagoon-isbjørn-garnish-min

  Til sidst kan du pynte drinken med en skive citron.

  Konklusion

  Der findes flere forskellige måder at lave drinken på, og du kan på den måde prøve dig frem, indtil du finder den udgave, der passer til din smag. Nogle vælger at bruge gin i stedet for vodka, men vi synes den bedste Blue Lagoon opskrift skal laves med vodka. Kunne du i stedet godt tænke dig at lave en lidt sødere udgave af Blue Lagoon, er dette også muligt, hvis du erstatter citronskiven med en skive ananas. Kunne du i stedet godt tænke dig at lave en alkoholfri udgave af Blue Lagoon, så de yngste i selskabet også kan smage denne flotte drink, kan du følge denne opskrift på en alkoholfri blue lagoon(link).

  Har du også set:

  Skriv anmeldelse

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  da_DKDansk