Blue Hawaii

Placeholder-drink
 • Glas
  1
 • Besøgende
  452

Blue Hawaii er, som navnet også antyder, den perfekte sommerdrink, hvis du skal nyde en dag sammen med vennerne, eller hvis du har lyst til en kold forfriskning, mens du ser det nyeste afsnit af din yndlingsserie i skyggen.

Den oprindelige udgave af en Blue Hawaii blev opfundet af en bartender ved navn Harry Yee, som har opkaldt drinken efter en sang fra en film, der hedder ”Waikiki Wedding”. Da Harry Yee opfandt denne drink, bestod den af blå curacao, rom, vodka og ananasjuice, og til sidst blev den pyntet med en cocktailparaply. 

I vores bud på en lækker Blue Hawaii opskrift bruger vi blå curacao, som giver drinken sin flotte farve. Derudover bruger vi også både hvid rom, vodka og ananasjuice, som blev brugt i den oprindelige udgave af en Blue Hawaii. Du skal også bruge sukkersirup til at lave en sweet and sour mix, bestående af sirup og lime. Dette giver både drinken en sød og syrlig smag.

Opskrift

Blue Hawaii opskrift

Udstyr

  Vejledning

  Her kan du læse fremgangsmåden til hvordan du laver en dejlig Blue Hawaii!

  Step 1

  Inden du for alvor går i gang med selve drinken, skal du lave en sweet and sour mix. Hertil skal du bruge sukkersirup og limesaft og blande det sammen i en skål.

  Step 2

  Find dernæst en shaker og hæld alle ingredienserne i shakeren, men vent med din sweet and sour mix.

  Step 3

  Ryst shakeren, så det hele blandes sammen og hæld væsken op i et hurricane glas.

  Step 4

  Nu skal du bruge din sweet and sour mix. Hæld den over din drink og rør rundt i glasset.

  Step 5

  Pynt drinken ved at sætte en skive ananas på kanten af glasset. Pynt også med søde kirsebær, som du sætter på en tandstik og derefter gennem ananasskiven - og så er den klar til servering.

  Konklusion

  Det var opskriften på en Blue Hawaii! Vi håber du nyder den!

  Har du også set:

  Skriv anmeldelse

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  da_DKDansk