Bloodhound

Placeholder-drink
  • Glas
    1
  • Besøgende
    303

Bloodhound er en fantastisk lækker gin-baseret drink. Den har en perfekt balance mellem det søde og det sure, samt et frisk pust, der passer perfekt til en sommerfest eller en tur på vandet med nogle gode venner. 

Nogle vælger at bruge jordbær i deres Bloodhound, mens andre vælger at bruge hindbær – det er helt op til dig, men orginalt blev der vidst brugt jordbær. 

Det er vigtigt, uanset om man bruger jordbær eller hindbær, at man maser bærene godt inden man putter dem i sin shaker, for at få mest mulig saft og smag ud af bærene.

Det her er vores bud på en lækker Bloodhound opskrift – rigtig god fornøjelse!

Opskrift

Bloodhound opskrift

Udstyr

    Vejledning

    Her kan du læse fremgangsmåden til hvordan du laver en spændende Bloodhound!

    Step 1

    Vi anbefaler at dit martiniglas ryger en tur i fryseren eller i køleskabet før servering, så den er med til at drinken forbliver dejlig kold. Smid hindbær eller jordbær i en blender, og blend dem indtil de er en ensartet masse. Alternativt kan du mase dem med en morter i en skål.

    Step 2

    Fyld en shaker godt op med isterninger, og hæld derefter din hindbær-/jordbærmos ned over. Tilsæt så de andre ingredienser og ryst shakeren i omkring 15 - 20 sekunder.

    Step 3

    Tag dit glas ud fra køl, og brug en si over glasset mens du hælder din cocktail over i. Isterningerne fra din shaker skal ikke med i cocktailglasset da vi ikke anbefaler at din cocktail bliver for vandet.

    Step 4

    Pynt drinken af med et par skiver jordbær eller hindbær, alt efter hvad du har valgt at bruge. Nu er din hjemmelavet Bloodhound færdig og klar til at blive serveret!

    Konklusion

    Det var opskriften på en Bloodhound! Vi håber du nyder den! Hvis du ønsker lidt ekstra sødme i din cocktail, kan du altid komme en smule sirup i. Eventuelt en med enten jordbær eller hindbær smag - alt efter hvad du synes bedst om.

    Har du også set:

    Skriv anmeldelse

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

    da_DKDansk