Black Velvet

Placeholder-drink
 • Glas
  1
 • Besøgende
  372

En ældre cocktail, Black Velvet består af to simple ingredienser i sin opskrift – Øl og champagne. Vi må ærligt indrømme at cocktailen ikke har udseendet med sig, men den har bestemt smagen med sig. Den tunge øl og den lette champagne går rigtig godt sammen, og til drinken anbefaler vi en Brut Champange til at balancere den mørke øl. I forhold til øllen så synes vi at en mørk øl, med en let smag af caramel giver et frisk pust til opskriften her.

Historien bag Black Velvet er lidt speciel og en smule tung. Den kommer oprindeligt fra London, og blev indfriet omkring Brooks Club i 1861.

Black Velvet kom til i tiderne omkring dronning Victoria´s mand prins Albert gik bort. Efter hans død besluttede dronning Victoria at påklæde sig i sort tøj resten af hendes liv, simpelthen fordi hun var i dyb sorg. Så derfor var det passene at der fandtes en sort champagne cocktail.

Selvom historien var en smule dyster, men spændende – håber vi at du alligevel har lyst til at prøve vores Black Velvet opskrift af.

Rigtig god fornøjelse!

Opskrift

Black Velvet opskrift

Udstyr

  Vejledning

  Her får du fremgangsmåden til hvordan du laver en Black Velvet.

  Step 1
  Placeholder-drink

  Find dit nedkølet champagne glas frem, så det er klar til at blive serveret. Vi synes at champagneglasset skal være køligt, da der ikke kommer isterninger i denne opskrift.

  Step 2
  Placeholder-drink

  Start med at finde den mørke øl frem, og hæld den i glasset som det første.

  Step 3
  Placeholder-drink

  Find en barske frem, og sørg for stille og roligt at hælde champagnen ned over skeen. Det burde gøre så champagnen ligger sig fint ovenpå øllen, og giver et rigtig fint look.

  Step 4
  Placeholder-drink

  Den sidste rigtig vigtige ting er, at du nu bare skal nyde din Black Velvet cocktail – Rigtig god fornøjelse!

  Konklusion

  Som alternativ kan man sagtens lave denne opskrift med alkoholfri øl og champagne, det er bare at skifte både øk og champagne ud med alkoholfri versioner.

  Har du også set:

  Skriv anmeldelse

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  da_DKDansk