Bishop

Placeholder-drink
 • Glas
  1
 • Besøgende
  347

Bishop er en god klassiker der datere tilbage til mindst 1935, da den først blev dokumenteret i The Old Waldrof-Astioria Bar Book, hvor der faktisk er to forskellige Bishop opskrifter.

Det er en simpel drink der er let at lave, da den ikke kræver mange ingredienser. Mange synes at rom gør en verden til forskel, og i denne cocktail er vi faktisk enige. Rommen giver en lille simpel ændring, men ændringen er vigtig for denne opskrift, da rommen tilføjer en dybere smag til Bishop cocktailen.

Denne Bishop opskrift kan også sagtens laves som punch eller på en kande, som hygge med dine venner eller familie.

Den minder rigtig meget om vores Gløg vi drikker omkring juletid, forskellen er vel at vi drikker det varmt, og tilføjer nogle krydderier og appelsiner til smagen.

Det her er vores bud på en Bishop opskrift, vi håber at du kan lide den!

Opskrift

Bishop opskrift

Udstyr

  Vejledning

  Her kan du læse fremgangsmåden til hvordan du laver en lækker Bishop cocktail.

  Step 1
  Placeholder-drink

  Denne fremgangsmåde er rigtig simpel og rigtig nem, så vi anbefaler altid at man starter med at finde alt udstyr og alle ingredienser frem, så man skaber sig et godt overblik inden man starter!

  Step 2
  Placeholder-drink

  Fyld en masse is i en shaker, og hæld ingredienserne deri. Ryst den i cirka 10 sekunder, så cocktailen er godt kold inden den hældes i dit vingas.

  Step 3
  Placeholder-drink

  Tilføj en smule is til dit vinglas, og hæld cocktail blandingen over i glasset. Pynt evt. med en skive appelsin på toppen, for at gøre en smule ekstra!

  Konklusion

  Så er din Bishop cocktail færdig, og er nu klar til at blive nydt. Vi håber at du kunne lide denne opskrift! Som alkoholfri alternativ kan man sagtens skifte rom og rødvin ud med noget solbærsaft og jordbærsaft så man har en fornemmelse af smagen.

  Har du også set:

  Skriv anmeldelse

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  da_DKDansk